tag:blogger.com,1999:blog-7452034558558750027.post2326461283320551301..comments2023-10-25T10:48:08.817+02:00Comments on Med en känsla: MED EN KÄNSLA ♥...♪♫http://www.blogger.com/profile/15905101535953317959noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7452034558558750027.post-76800998789134739062011-09-14T00:25:50.659+02:002011-09-14T00:25:50.659+02:00Detta är bara så sjukt gott MetropolitAnn :)Kram!Detta är bara så sjukt gott MetropolitAnn :)Kram!MED EN KÄNSLA ♥...♪♫https://www.blogger.com/profile/15905101535953317959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7452034558558750027.post-53159944889081799122011-06-21T08:57:40.061+02:002011-06-21T08:57:40.061+02:00Hej söta Åsa!!
Här kommer receptet!
Kraaam!
...Hej söta Åsa!! <br /><br />Här kommer receptet! <br /><br />Kraaam! <br /><br />Beräknat för 4 portioner<br /><br />Ingredienser:<br /><br />Vaniljyoghurt<br />4 dl matlagningsyoughurt<br />1 st vaniljstång<br />1 dl florsocker<br /><br />Marinerade persikor:<br />2 st persikor (eller nektariner)<br />1/2-1 kruka(or) färsk citronmeliss<br />2 msk råsocker<br /><br />Kanderade mandlar:<br />1 1/2 dl mandel (skivad)<br />2 msk socker<br />2 msk vatten<br /><br />4 st passionsfrukter<br /><br /><br />1: Börja med de kanderade mandlarna:<br />Rosta mandlarna i en torr stekpanna tills de fått färg. Häll på socker och vatten och vänta tills allt vatten dunstar bort och mandlarna blivit lite vita. Rör om med trägaffel hela tiden. Sänk värmen och fortsätt steka tills allt socker smält. Lägg upp på bakplåstpapper och låt svalna.<br /><br />2. Gör sedan persikorna:<br />Stöt citronmelissen och råsockret i en mortel.<br />Hacka persikorna i små tärningar och blanda i.<br />Lägg i botten av ett glas och toppa med yoghurten, som du blandat med florsocker och urskrapad vaniljstång.<br /><br />3. Skrapa ur fyra passionsfrukter och fördela ovanpå yoghurten. Toppa med kanderade mandlar.<br /><br />Enjoy! : DBaby Zhttps://www.blogger.com/profile/09413651286114086605noreply@blogger.com