onsdag, april 06, 2011


Tjejmiddagsmys...
Dags att gå & lägga sig,
bilder får komma en annan dag.
Menyn kan jag avslöja.
Förrätt:
Handspritade Edame soyabönor
med strimlad chorizo & vårlök.
Serverat med en ljummen
sherryvinägrett med olivolja, 
 som fått sjuda med chili & chorizo.
Chilitwister-grissini.
Öl: Innis & Gunn på Rom Cask.
Varmrätt:
Grillad lammytterfilé
insmord i rökt salt, vitlök & färsk rosmarin.
Blomkålscreme & grillad sparris med 
rökt salt & citron.
Rödvin: Millefiori.
Dessert:
Hallon & mascarponecheesecake
på botten av krossade 
choklate chip cookies & neverstop.
Toppad med färska hallon, krossad choklad
 & passerad hallonsås.
Kaffe
*
Det är fantastiskt roligt att laga mat.
Att ha vänner som inte är rädda för att reta
smaklökarna & som uppskattar mina påhitt.
Tack för ikväll
Pernilla, Susse, Ullis & Ninni.
Mia, vi saknade dig.
Nästa tjejmiddag bokad till Maj,
i en splirrans ny Bavaria Cruiser.
Skeppare & kock: 
Pernilla.
Livskvalité.
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar