söndag, mars 22, 2009Här har ni Emma alias "Rockmamman"...min söta inspiratör till denna blogg!!
Hon har ett fantastiskt sätt att skriva & en personlighet som är gjord helt av ärlig kärlek & total hängivelse...till allt hon tar sig för. Kollade just hennes uppdaterade blogg och får läsa detta fina.
Kära vänner, om ni vill "känna med hela hjärtat" & följa en härlig blogg så ska ni gå in på http://blogg.aftonbladet.se/26406/perma/1164182/
"Åsas blogg ger energi och godis för ögat
Skrivet av Emma 22 mars 2009, klockan 17:04
Hade jag bara varit lite mer teknisk så hade jag fixat mig en alldeles egen blogg istället för denna.. Men just nu varken kan eller orkar jag.
Får väl be Åsa hjälpa mig för hon har en alldeles, alldeles jättemysig blogg
här.
Läste den nyss och blev så glad och pigg. Den har det lilla extra och så fotar hon ju så sjukt vackert. Det är ju hon som har fotat alla de snygga korten på mig och Wille.. Nu har hon startat eget företag som jag längtar efter att få höra mer om..
Kolla in Med Känsla!
Det är sådana ord jag gillar. Heja Åsa! Mod och Kärlek!"
Puss & tack söta Emma!

♥♥♥

4 kommentarer:

 1. Väldigt söt rockmamma och väldigt söt rock bebiskille. Lova att komma förbi med kameran nästa gång du är här på Sveriges FRAMSIDA. Jag bjuder på lunch på Pappas.

  SvaraRadera
 2. Pappas har fortfarande satt spår i mig...jag överkonsumerar varmrökt lax på sallad med durumvete & guacemolekräm :) ett hääärligt minne från vår lunch på The Island.
  Tulip...har packat upp nya kameran idag...suck suck suck...JAG BEHÖVER INGEN MAN,DENNA KAMERA TILLFREDSSTÄLLER MIG SÅÅÅÅÅÅÅ!!!

  SvaraRadera
 3. Kan du inte komma hit och över lite med den. Jag vill också bli en snygg Rockmamma och ha snygga rockungar. Ang. Pappas så har jag just i denna dag konsumerat just en härlig Primörsallad fast med Kalkon idag...funkar också...Underbara bilder btw!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Längtar efter våren då jag måste komma till "storstan" & reka lite...då ska vi sitta på Pappas & fota varenda liten smula & varenda litet barn...mamma & åffkååårs the Queen.
  Puss

  SvaraRadera