torsdag, mars 26, 2009


Så var man på plats i ett soligt Slättanäs...
Molly är ute & leker med blad, med pinnar, med grässtrån...man skulle kunna tro att hon är en hund. Jag vaknade lite småtjurig då jag insåg att den kalla natten även hade gett oss snö. Det tog dock bara några timmar sen kom solen & värmen tillbaka...snön smälte & så var glädjen tillbaka. Det är skönt & va på landet...flög ut med kameran i bara morgonrocken. Termometern visade 4 plus i skuggan men i solhörnan där katten lekte 28 grader!! Så jag satt där med bara ben under rocken & fotade.
Pappa klyver ved i solen & jag tänkte fixa lunch...fiskpaket med durumvete/tomatsallad.
Ska till banken i eftermiddag, göra färdigt allt med företagsdelen...känns sååå bra. Sen kommer min goa vän Ullis & joinar oss...hon ska nämligen bli "ekonomichef" i företaget *blink*.
Ska få hjälp med bokföring & annat bra, skönt med någon man litar på.
Måste självklart berätta om min fantastiska våffelkväll jag fick som mottagande på Pagelsborg igår kväll när jag kom hem. Men det får bli senare ikväll, för varje våffla & smet kräver en alldeles egen presentation...DE VAR HEEELT FANTASTISKA!!
Inga "vanliga våfflor" här inte.

3 kommentarer:

 1. Nu blev jag nyfiken på våfflorna, kikar in senare då ;-)

  SvaraRadera
 2. Men vilken fin kise...är det eran?

  SvaraRadera
 3. Det är mamma & pappa som tagit hand om en katt som varit totalt urmärglad, antagligen slagen & otroligt rädd. En dag satt hon på trappen & återkom hela tiden. Efter många veckor vågade hon fram & äta lite...man fick absolut inte stänga dörrar eller gå fram till henne. Nu spinner hon & litar på fam Johansson. Jag övade och övade med henne i somras...hon har blivit fin, men bär på massa skit & reagerar fortfarande på hastiga rörelser & ljud.

  Ang våfflorna...nu ska jag skriva & berätta!

  SvaraRadera