måndag, november 16, 2009


Söndagsmorgon, klimatförändring & lite R..åsa...
I går morse vaknade jag av solen & det var ju några dagar sedan det hände så jag flög upp direkt & högg kameran. Tittade ut över fälten utanför huset bort mot havet & det var morgondimma. Solen försökte tränga igenom & min första tanke var att jag måste ut & fota. Drog på mig endast en sommartunika & kofta, gick ner & väckte Molly. När jag är i Slättanäs går jag & katten alltid ut på verandan & andas lite på morgonen. Jag bor tyvärr i lägenhet i Göteborg & har ingen balkong heller. Älskar att bara kunna öppna dörren & gå ut. Sitta ute & äta frukost, eller bara hämta tidningen i morgonrocken. Nu är det ju höst & jag trodde väl inte att jag skulle sitta & äta frukost ute på trappen som sist jag var hemma i Blekinge. Men när jag väl öppnade dörren var det första som slog mig..."vad varmt??". Hela 11 grader & klockan var bara 9 på morgonen, dessutom faktiskt 15:e November. Jag hoppade barbent i mina R..åsa-prickiga stövlar & struntade i att klä på mig mer kläder. Helt otroligt, men jag var faktiskt ute över en halvtimme med bara ben & endast en liten kofta & det var skönt!!
Fotograferade trollhasseln, blad, dimma, slånbär, vattendroppar & en smygande Molly. Njöt för fullt & skänkte en tanke åt Jenny..."hon skulle sett mig nu, hon hade sagt att jag var knäpp & att jag borde frysa". Roligt nog när jag skulle hämta upp henne på eftermiddagen för vår resa hem till Göteborg så är det första hon säger: "-Va vaaaarmt det är!!" Okej, till saken hör att hon kommer gående i dunjacka, fullpackad med hockeyklubbor & rullväska. Men ni ska veta att hon fryser nästan jämt, alltså var det väldigt varmt igår. Klimatförändringar kanske man kan säga?

6 kommentarer:

 1. Hej Åsa! Vilken underbart fin blogg du har, märks att du tagit några milslånga steg fram sedan vår fotodebut i nian. Har fortfarande kvar bilder vi tagit och framkallat själva. Tyvärr kan jag ju inte skryta med samma utveckling på detta område. Hoppas allt är bra med dig och en stor kram från mig. Nina

  SvaraRadera
 2. Djeeeny här :) (har fortfarande inte kommit på mitt lösenord) Haha, du är knäpp men ändå go! Att gå ut barbent i november borde vara förbjudet! Din beskrivning av mig när jag kommer gåendes med hockeyklubbor kan lätt misstolkas. Jag bara levererade dem, jag har inte börjat spela, iaf inte än ;-) Puss till bästa bloggerskan i stada! Ha en fin dag, vi rings.

  SvaraRadera
 3. Hej Nina!
  Så himla roligt att du hittat hit :D
  Jag hittade faktiskt din blogg i helgen när jag var hemma i Slättanäs, sååå kul att se ditt fina hus & allt du/ni gjort. Jag la in den som favorit här på sidan för att kunna följa, såå kul att du oxå blivit så tokig i inredning. Ja fototimmarna i skolan med Ryde ha ha ha!! Jag har oxå våra fina svartvita bilder...sååå kul! Vi måste hinna träffas när jag kommer hem någon gång. Så söta tjejerna har blivit & va fin du va på bröllopet. Hade varit kul & ta bilderna :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jennystumpan!
  Du e la för go...lösenordet...hrm kan det börja på....skojar bara ;D
  Du är verkligen byggd för att bli hockeyproffs ;D kan se dig med alla skydd & på hugget ha ha ha! Du är go du med!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åsa! Jag ringde faktiskt dig, pratade in ett meddelande på din mobil.Tanken var att be om att få hyra in dig för foto av bröllop och fest. Kram Nina

  SvaraRadera
 6. Ahhhh Nina...det är inte sant!
  Jag vet att du ringde & frågade om jag hade flyttat hem & att du isåfall ville prata med mig. Ringde dig tillbaka men sen hörde jag inget så jag var ju övertygad om att det kanske var något jobb...attans!! Kul att du tänkte på mig iallafall...du kan gå in under fliken "bröllop" här så ser du lite från årets "skörd" av brudar :)
  Kram

  SvaraRadera