måndag, februari 08, 2010

Att möta människor berikar...
Jag har alltid träffat många människor & jag känner aldrig att man kan få för många vänner. Man är alltid i olika stadier i livet & det innebär ibland att man har olika fokus i vänskapskretsen. Då är det fantastiskt trevligt att av olika anledningar korsa andra människors vägar & få chansen att lära känna en ny person. Människor som kanske lever ett liv mer likt mitt just nu & som kan berika mig med sina personligheter & tankar.
Jag har under dessa två veckor i Blekinge hunnit med att träffa väldigt många nya & trevliga människor. Jag har fått nya roliga affärskontakter & jobbrelaterade bekanta. En jättemysig kontakt med en vän som jag innan bara varit bekant med inom mitt gamla yrkesliv i Ronneby. Jag fick ett inredningsuppdrag som resulterat i vänskap, otrolig glädje, energi & en himla massa likheter. Goda frukostar, fikor, lunch & healingupplevelser som i sin tur gav mig kontakt med två fantastiskt trevliga människor till.
Jag var även på en middag i helgen med närstående vänner, som i sin tur bjudit in en vän som jag aldrig träffat. Kvällen slutade med att vi satt & pratade livets glädjeämnen & krokigheter långt in på natten...& så hade jag träffat ännu en trevlig person, livskvalité.
Här kommer en R..åsa för nya bekantskaper!

5 kommentarer:

 1. Ny kille som du pratar glädjeämnen med hm hm
  :) / P

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!

  Nu har jag kollat runt på Din blogg. Vilka kanonfina foton Du tar! Och vad roligt att få se foton på Anne :)
  Du verkar leva ett innehållsrikt liv! Måste erkänna att jag är en smula avis eftersom Du sysslar med det som jag skulle vilja göra!
  Hade varit väldigt roligt om vi kunde träffas över en fika eller nåt när du är nere i lilla Blekinge. Vad säger Du? Har Du tid & lust att klämma in det i ditt späckade schema?

  Kramar Ancha

  SvaraRadera
 3. Heeej Ancha!
  Va roligt att du hunnit skrolla igenom här på bloggen. Ja det händer en del när man jobbar som jag gör, vore självklart jätteroligt att ses. Dessvärre är det fullt upp idag & imorgon sen åker jag hemmåt. Men nästa gång jag kommer ner vore ju kul, kram Åsa
  (finns du på facebook? Där är ju lätt att hålla kontakten.)

  SvaraRadera
 4. ser att du gjort framsteg i Photoshop! Sååå kul, eller hur? kram!

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha...jadu Mia, jag satt en snabbis med Henrik igår & försökte lära mig en sak med kollage...skulle försöka själv sen, GICK INTE! Men imorgon ska jag in till deras kontor & fixa & då ska de få lära mig lite :) WIN WIN! Kram

  SvaraRadera