onsdag, februari 10, 2010
Lite mer Shabbyinspiration...
Jag ääälskar detta sovrum!!
Golvet, vikväggarna av gamla luckor, olivträdet, spegeln & bänken...sååå fint!
Detta är bilder från en blogg som jag hittade ikväll, en tjej som heter Mia & som har bloggen "My Shabby Chic Home -Resan om ett drömhem i vitt" Har inte hunnit plöja igenom den, men de bilder jag först hittade talade för att jag kommer att tycka väldigt bra om Mias smak. Köket ser oxå härligt ut & hon har god smak på köksstolar, likadana som mina! ;)

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen fan av allt det här vita, tjabbiga icke-chica, men det tror jag jag gjort klart för mig ;) Dock, Jannika gick verkligen loss ordentligt i senaste Roomservice. Helt fantastiskt kul rum. Älskar de sakrala "fönsterna" samt rådiggade biorummets prinsessanpåärten-soffa. Och du, istället för en 60x80 tavla över det vägghängda skåpet, vad sägs om en ramspänd bioduk (230x130cm) där man fäster kardborreband på ramen och som man sedan kan spänna upp ett foto eller vad som helst?!
    Se Roomservice-avsnittet på KAnal5 Play, http://bit.ly/9Lhvh5

    SvaraRadera
  2. Glömde: fördelen med det är ju att jag då kan ta bort motivet när jag vill kolla på bio. Nackdelen är att det kan bli lite väl maffigt motiv i förhållande till väggens storlek. Vi pratar mer om det ikväll :)

    SvaraRadera