tisdag, april 27, 2010



Igår var det myslunch med Malla...
Det var livskvalitétimmar på hög nivå som vanligt när vi träffas.
Det var 19 grader varmt i skuggan & soldiset låg vackert över havet & Långedrag Värdshus. Jag hade fixat R..åsa Japanska Körsbärskvistar i fin liten bunt & 2 glas champagne för att överraska den nyförlovade. Sen fick vi lite goa skratt då kyparen Tobias ville vara delaktig i allt vad som gällde förlovningen på Guide Michelin-krogen i New York. Min stekta kummelfilé med brynt kaprissmör, varma provencaltomater & dillslungad färskpotatis var utsökt (som vanligt på detta underbara matställe). Malla tog pannbiff med rårörda lingon & potatispuré & så avnjöt vi självklart den härliga förrättsbuffén & alla nybakade bröd.
Timmar med dig Malla är att fylla på energi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar