tisdag, maj 04, 2010

Idag kom den...
Levererad i ett rör från Moderna Muséet, ett konstverk av Johan Thurfjell i form av en affisch som jag tänkt göra till en tavla. En tavla med ord som verkligen berör när man varit i den situationen. För mig var det några år sedan men jag har en nära vän som lever i det nu. Dessa ord är så sanna & fyllda av känslor man inte styr över men samtidigt vackra & en påminnelse om hur skör kärleken kan vara. Det tar tid & det gör makalöst ont. Men det är verkligen så, det blir bättre...& man blir så många erfarenheter rikare.

10 kommentarer:

 1. Den var både snygg och ofantligt tänkvärd. En fin påminnelse om det viktiga i livet....

  K R a M // T i n a

  SvaraRadera
 2. Hej Tina!
  Visst är den fin & tänkvärd.
  Hittade till din blogg & ska läsa den när jag kommer hem från min motionsrunda i Skatås som jag ska på nu med en kompis.
  KRaM!

  SvaraRadera
 3. Fin konst med ord som injuder till eftertanke. Super fin. Kram J

  SvaraRadera
 4. ja det var ju knappast nån nyhet att vi tycker skrämmande lika.. värst blev det när jag läste att din dröm precis som min är ett hus på landet som ska inrymma café b&b galleri och butik.. min dröm med.. jag vill dessutom ha höns och kanske lite får och hyra ut boxplatser för jag älskar hästar men vill inte ha ansvar för någon själv..

  SvaraRadera
 5. affischen postade min bästa vän på sin blogg för några veckor sen och sedan dess är jag hooked...
  funderar på om jag inte måste sända efter en jag med :)

  SvaraRadera
 6. Vilken fin affisch och framförallt kloka och tänkvärda ord som berör och väcker tankar om livet som tål att tänkas på... Livet är tufft i perioder, men tar man sig igenom dem så kommer man ut lite starkare och klokare på andra sidan, även om man aldrig trodde man skulle le igen när man mådde som sämst...

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 7. Signerat 71: Ord som berör & känns...vackert är inte alltid som blommor.

  SvaraRadera
 8. Magnus: Jag tar hand om hästarna!!! Vill absolut plocka egna ägg & se lammen på våren så de får plats på gården mellan äppellundarna vid Knäbäckshusen. Finns en tomt där som ingen verkar använda & det gör ont i mig varje gång...

  SvaraRadera
 9. Bella: En av mina bästa vänner, Pär kallar mig "Bella" & jag är oxå en som varit med om mycket & kommit ut på andra sidan. Sååå mkt starkare med insikter, erfarenheter, drömmar om lycka & en förhoppning om att få tro på kärlek igen.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vi kommer fort som rackarn till Knäbäckshusen och det finns verktyg + kanelbullar i bagaget...M+P

  SvaraRadera