fredag, juli 09, 2010


Idag gifter de sig...
Anna & Johan,
i Italien.

Jag hade äran att se & fotografera
Anna i den makalöst vackra klänningen förra torsdagen.
Vi hade rosébubbel & jordgubbar,
vi hade en helt vindstilla & varm helkväll på klipporna.
Jag band henne en liten bukett oxå,
ni får hålla till godo med den.
Klänningen & Anna visar jag först
när Johan fått se henne & de har sagt JA.
Stora GRATTISKRAMAR till Er båda idag,
jag är med Er "in spirit".
K.Ä.R.L.E.K
*

4 kommentarer:

 1. Godmorgon mitt hjärta. Sitter nu med kaffet, och har små skallebank,,, grrr, kan ja inte ha nu när vi har fullt upp... Kommer inte du till tossia??? eller kanske östersjö???? Vi ska ha två bord stånd utanför butiken,,, så vi har fullt upp från morgon till kväll....

  - Dom känner att du är med på bröllopet,,, vi fiskar kan ge känsla..... =)=)

  Puss puss åsa påsa....

  SvaraRadera
 2. Vilken bukett! ...jag trodde inte på öktenskap,träffade barnens pappa...började tro,sen fick jag ju veta att han hade nån annan när vi pratade bröllop hemma,antar att jag inte tror på de igen... Men en sån bukett...hade jag velat ha ändå. OCh jag tror verkligen på,att de finns dom som med respekt och ömhet i hjärtat kan och ska gifta sig,för kärleken...den finns...

  SvaraRadera
 3. Josse: Lilla hjärtat, jag hade mer än gärna velat komma hem men jag får snällt vänta till den 20:e. Då vill jag se Europe på Östersjö & så ska jag vara hemma 2 veckor minst så då ses vi ju. Hoppas verkligen det går super under Tosia & jag älskar dina gulliga ord om att Johan & Anna "känner att jag är med"...vi fiskar!
  Puss puss Josse liten :)

  SvaraRadera
 4. Kära Tvillingmamma: Det är sjukt vad mkt som är likt oss emellan när jag "lär känna dig mer & mer" genom alla våra inlägg. Jag har oxå varit med om en mkt tråkig & uppslitande separation & det var oxå en annan kvinna inblandad. Livrädd för att stå där "ensam kvar med hjärtat i handen igen" & har väl kanske inte vågat så mkt som jag borde på sista åren.
  Sen ditt inlägg idag...om Mangoplantan, jag är precis TOKIG i Mango just nu. Har lärt mig hur de goda ska vara & har köpt idag oxå, sen nu läser jag att även du gillar det.
  Ska sova nu, stor kram Å

  SvaraRadera