onsdag, juli 14, 2010Till Karin & P-O Eklund...
Igår kväll gjorde jag en mini-sats av Monika Ahlbergs flädersafts-recept mellan bildredigeringar & matlagning. När jag nu inte kunde somna om läste jag runt lite bland mina favoritbloggar & tittade även in till Monikas blogg. Läser då ett igenkännande & roligt inlägg om Coop på Koön & tillgången till "allt man vill ha som inte finns" (minns hur det var under Ateljérenoveringen). Ser sen att hon skrivit så fint om att hon köpt en tavla av Karin Eklund, min söta Lottas mamma. Motivet på tavlan visade sig vara Monika & dottern i morgonrockar på väg från morgondopp via Bergs konditori. Hon råkade bara se den som Karin precis hade målat :)Sen hjälpte snälle P-O till & rama in en annan tavla. Alltså blev det Monika x 2 igår & en tidig morgonhälsning ut till Posers Ateljé på Marstrand, hoppas Ni njuter & att vi ses snart igen! Nu går solen snart upp, kram!
Bilden av Monika tog jag förra året på Gunnebo Slotts Matmarknad.

3 kommentarer:

 1. De finns ingen saft...som fläderblomssaft... Min Mor gjorde alltid jätte satser i stora hinkar om sommrarna när jag var liten...jag mins hur gott de var att få vaniljstången som legat i och gå och suga på... Här finna ingen fläder som jag sett... Kanske kan du göra mig en miniflaska?

  SvaraRadera
 2. Jag har uuunderbara gammeldags små flaskor, men korkarna är ju inte så tillförlitliga med "haspar" att skicka på posten...annars hade jag gääärna gjort det :)
  Blev sååå sugen på dina vackra bröd, vill ju ha en sån fin jäskorg som du hade på ditt ena bröd.
  Mums va gott, du är duktig du!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tja...jag vet nån som kan hämta en flaska hos dig om du verkligen vill ge mig...? Jäskorgar har jag två som jag lånar av Mor. Din marmelad på mina brön du *hehehe* ;) Låter som en plan :)

  SvaraRadera