onsdag, december 08, 2010
Pillat fram mattidningshögen...
Det har verkligen inte funkat att tänka på mat de senaste dagarna, men nu har det där med julsillar & julgodis börjat krypa tillbaka in i mitt huvud. Lotta, Christian & jag har ju en tradition med en dag av julgodisverkstad & mys. Vi brukar göra 3-4 olika sorters julgodis & har både svurit & skrattat gott åt resultaten, man kan säga att mintkyssar är nog något vi drar oss för att försöka göra igen men det vore ju lite kul. Det har gjorts mozartkulor, knäck & kolor i alla möjliga smaker, Rocky road, nougatcrisp & tryfflar. Undrar vad vi ska hitta på i år? 

3 kommentarer:

 1. Jag gillar verkigen tidningen baka! :) grymt inspirerande... Ja,julgodis...knäck har jag kvar på litan,sen får jag nog börja om med de jag gjort,för saker tar slut ort här hemma med två sötnosar som har smakför kola och tryffel :D

  SvaraRadera
 2. Det undrar jag med, återkom snarast med resultatet av den traditionen vettjá :-)

  SvaraRadera
 3. Tvillingmamma: Jag har lagt in en prenumeration som önskan till tomten! Jasså du har redan börjat & tom smakat :) Förstår det där med kola & tryffel, det är ju så gott!

  Fikamonster: Absolut, har hittat lite allt möjligt men måste överlägga med Lotta & Christian & se vad de har för förslag oxå.
  Kram på Er!

  SvaraRadera