söndag, januari 15, 2012
*

4 kommentarer:

 1. När du lyssnat klart på låten har du en liten award att hämta hos mig;)

  SvaraRadera
 2. Tuuusen tack du underbara Johanna!!
  Jag blir verkligen jätteglad & hoppas kunna fånga några av dina fina bloggläsare som är så duktiga på att kommentera. Vore kul & få in lite nya läsare. Stor kram & ha en go Söndagskväll! <3

  SvaraRadera
 3. Du har räddat min kväll Åsa! Är det något mitt hjärta bankar för så är det Evergrey. Minns fortfarande min resa till Sthlm för snart 6 år sen. Jag skulle köra ensam upp till en kompis och fira hennes 30-årsdag. Hade på något vis hört talas om Evergrey, så när resan startade åkte nyaste skivan direkt i spelaren i bilen. Och den känslan, wow - jag var helt tagen!! Såg dom sen live på Söder i Sthlm vid ett annat tillfälle. Inte konstigt att jag är knäsvag nu ;-)
  Trevlig söndag! // Fikamonster

  SvaraRadera
 4. Åhhh va roligt att du oxå gillar Evergrey & va härligt att du delade med dig av din story...jag vill oxå se dem live & hade hoppats att de & några andra band skulle signas till Sweden Rock i sommar men vi får väl se. Kommer ju ifrån Blekinge där SRF går av stapeln men just nu är det knappt några band som lockar mig...Mötley Crüe var inte mitt absoluta favoritband & det är just nu det största namnet på årets lista...men det tillkommer ju hela tiden nya.
  Stor kram mitt kära Fikamonster

  SvaraRadera