fredag, april 12, 2013


Här är orsaken till blogguppehållet...
Två vackra dörrar till en insida full av lycka och galet härlig miljö, ytterdörrarna till mitt nya jobb!
Ett makalöst vackert orangeri som för 4 månader sedan stod i snöskrud och var galet kallt. Fyllt av vinterlagrade grönsaker, växter, trädgårdsmöbler och vackra ljuskronor hängandes i taket. Ett vilande kök och en kyldisk gjorde att drömmarna om café fyllt av glada människor, god mat och härlig energi föddes. Rosévinkväll med laxtallrik och kanske en sjungandes Dea, grillafton med bästa vännerna eller kanske ett bröllop. För en månad sedan blev detta verkligt och nu är vi i full gång med förberedelser. Med vad? Ja det ska Ni få se...det blir en himla massa roligt jobb. I veckan har jag slitit, dragit, svettats, flyttat runt, sopat, städat, tagit bort, rensat, fixat och bara gått runt med ett leende på läpparna. Jag älskar stället och Ni kommer att få följa med ända från början!

4 kommentarer:

 1. Åh - äntligen! Så många som saknat, längtat och väntat på detta! Precis vad som behövs för att vi ska få en liten nytändning - och kanske ännu en ny typ av besökare här i Bräkne Hoby! Välkomna!

  SvaraRadera
 2. Tack söta Maria!
  Det ska bli kul, när vi väl kommer igång...tjälen i marken är inte nådig så vattnet saknas och massa annat som ska klaffa. Hoppas vi ses snart. Har dessutom hälsningar till dig, du har visst jobbat med min far...Kaj Johansson :) Världen är liten!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, missade att du svarat här också! Sorry!
   Jodå, jag jobbade i skolan för många år sedan. Så för nio år sedan växlade jag över till att enbart driva butik & galleri Litet Strå. Ge goa pappa Kaj en kram från mej!

   Radera
 3. Nämen NU fattar jag... jag har ju sett alla bilder från orangeriet på Insta men inte fattat, jag trodde du gjorde något fotojobb för dem... men oh vilken dröm att få bygga upp denna verksamhet!!! Oj vad jag längtar tills jag får kliva innanför dörrarna där:) All lycka till med allt nu!

  KRAM Camilla

  SvaraRadera