lördag, januari 11, 2014Inte spikrakt...
Igår musik på hög volym.
H hade glömt ljudanläggningen.
MIN LYCKA!
Vackra tulpaner.
Rödvin.
Laga mat.
Plötsligt infall.
En bugg i hallen.
Leenden och skratt.
VILL VILL VILL.
Ha det så.
Hela tiden.
Tända ljus.
Musik hela natten.
Ligga lutad mot axeln i sängen.
Spela "vår låt".
"Den är fortfarande bra".
Blött i ögonen.
Snorigt.
Vila i tanken.
Höra hur han flyter bort.
Känner mig lugn.
Sover utan att vakna tio gånger.
Lördag.
Vakna långsamt.
Regn ute.
Mer musik.
Bara ligga kvar.
Melodikrysset.
Klarade hela.
Lång frukost.
Vinterstudion.
Fika med K & S.
Vänner är härligt.
Lottorad & Powerplay.
Hem.
Regnar ännu mer.
Hämta kartonger i garaget.
Fortfarande bra dag.
Ska sätta ihop kartongerna.
Mindre bra.
Tårar.
VILL INTE.
Måste.
Gör så ont.
Som tur är förstår han.
Att nåt är fel.
Kram.
"Det är inte lätt",
Han åker iväg för match.
Jag rasar ihop.
Ringer M.
Vi rensar och packar ihop.
En i Ronneby och en i Göteborg.
I 2.5 timmar.
Det går mycket lättare.
Tack M.
Trött.
Jättetrött.
Lådor överallt.
Önskar att det vore en vanlig Lördag.
*

12 kommentarer:

 1. nu tror jag inte jag är med, vet inte vad som händer och känner med dig. Vill skicka en kram och ett ord och säga att det ordnar sig ska du se.
  Utan att jag vet vad som händer.
  Ta hand om dig fina.!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. att beskriva smärta så vackert....känner med dig...Tack för att du orkar vara tillbaka i bloggen

  SvaraRadera
 3. Det är bilden av det liv du önskade som du saknar och är ledsen över..visionen om hur det skulle vara och bli..försök att fokusera på hur sanningen och verkligheten ser ut..sörj livet som aldrig blev..det gör ont..men sakta sakta kommer hjärtat bli helt igen..föreställ dig att hjärtat just nu ligger i en kall isvak..plocka bildligt talat upp det och lägg det istället i ett hav av bomull..kram M

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tillbaka på bloggen! Vi känner med dig och tänker på dig.

  Kom gärna förbi på en fika!

  Familjen E. i Bustorpsviken.

  SvaraRadera
 5. Lady-G: Det har varit ett tufft halvår som jag trodde skulle sluta bra, men en vecka innan jul är en separation faktum. Livet är inte lätt mot mig just nu och jag tycker jag har kämpat innan i livet...men så fick jag en tanke om att kanske komma tillbaka till bloggen och bara vara ärlig. Ha skrivandet som en helade sak mitt i allt. Det gör ont men jag försöker tänka att det är till det bättre, vet att jag inte hade velat leva oälskad tills jag blir 98.
  Hade tänkt besöka dig i butiken precis innan jul, sen hände detta och livet vändes uppochner. Följer dig som vanligt på Instagram och nu är jag tillbaka här för att söka inspiration och lite glädje. Ska läsa ikapp hos dig, stor kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Anonym kl:10:18.
  Det är tack vare fina ord som dina som gör att jag faktiskt börjar känna att jag nog SKA orka fortsätta med detta. Älskar att skriva, älskar att fota...men livet kom emellan och nu får jag försöka hitta tillbaka till min "känsla".
  Skriv gärna vem du är så jag kan tacka ordentligt.
  Kram Åsa <3

  SvaraRadera
 7. M...
  Nu finns det några M i mitt liv, och jag skulle gärna vilja veta vilken utav alla fina M du är som skrev så tårarna började rinna på mig idag. Både av att det gör ont just nu i kroppen och hjärtat, men framförallt glädje över att få dessa underbara kommentarer och ord som gör mig så oerhört glad mitt i allt tråkigt. Det gör mig starkare, det gör gott...känns att åtminstone någon/några tycker att jag är rätt bra. Skriv gärna vilken M så jag får tacka ordentligt och jag lovar att försöka plocka upp det där otäckt trasiga hjärtat som fått sig några rejäla törnar i livet och längta tills det ligger i ett hav av bomull.
  Kram Åsa <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym = Marlene = M....kram

   Radera
 8. Hej fina familjen E...
  Det är underbart att du fortfarande finns med mig här på bloggen och tack för fina ord och erbjudandet om fika. Jag hoppas både att bli starkare i detta och att jag snart ska orka ta den där fikan, hade behövt det.
  Tusen tack K för omtanken.
  Kramar Åsa <3

  SvaraRadera
 9. Läser bland kommentarerna. "Föreställ dig att hjärtat just nu ligger i en kall isvak ... plocka bildligt talat upp det och lägg det istället i ett hav av bomull."

  Det var det vackraste jag hört på länge. Och vet du, att de där bilderna och föreställningarna kan faktiskt ta dig flera steg framåt. Jag vet. Att ditt hjärta är varmt har jag förstått efter att ha följt dig på instagram länge, och att det verkligen behöver plockas upp ur den där isvaken men att du är den enda som kan göra det. I sinom tid. Eller kanske med en gång. För att sedan bäras vidare i bomullshavet. Och det kan ta sin tid, men förr eller senare upptäcker du att den där isande kylan har lämnat dig. Och att det finns värme runtomkring.

  Stor kram till dig.

  SvaraRadera
 10. Annelie:
  Tusen tack för långa fina meningar med mycket känsla och omtanke i, behöver allt sånt för att få tillbaka geisten i kroppen.
  Är faktiskt på väg till Sthlm om bara en liten stund, ska flyga upp med jobbet och gå på Formex. Hoppas kunna slappna av ett tag och fly lite verklighet med alla fina saker och montrar.
  Jag önskar verkligen att saker vore annorlunda och att livet inte alltid skulle pröva mig så hårt, men jag har varit med om större saker innan och vet att jag blir starkare efteråt...det tar bara tid. Det värsta är när man själv inte vill vara ensam och "börja om" snart 42 år gammal. Ville leva med min familj här i huset och må väl...men det finns väl någon mening med detta oxå.
  Är jätteglad att vi funnit varandra via Instagram, tack för att du finns där med fina ord och klokheter!
  Kram Åsa

  SvaraRadera