tisdag, mars 24, 200922.23
Hittade ursöta små glasburkar uppe på Danska Vägen i veckan, skulle ge bort i present hade jag tänkt. Men med mina rosa mini-marchmallows i blev de så fantastiskt söta & passande på hyllan i köket. Lite ögongodis...ja för jag har ju inte gett upp för sockret, ännu.
Denna ljust ljusrosa färg ger bubbelgumskänslor så det förslår...har köpt en vattenkanna i samma färg. Har köpt ett durkslag, en bakskål, Himla-talrik & en diskborste i knallrosa oxå...ja diskborsten hade iofs vita prickar på sig. Man blir sååå glad av alla rosa saker, den färgen behövs verkligen såhär efter vintern. Det svarta med stål & ek i köket byts nu sakta men säkert ut mot vitt, rosa, lila, turkost, prickar, ränder, blommor...det moderna byts ut mot det mjuka, färgrika, antika...visst kommer vissa "raka" saker finnas kvar men de mjukas upp med alla färger, chabby chic-prylar, kryddväxter, mattidningar & kokböcker...jag har sagt det förrut, det bor en liten Leila L i mig.
Då jag vet att det bor en Leila L i några fler av mina väninnor...så säger jag bara:
"-Mia H...det finns en hel serie med bubbelgumsrosa bilder till ditt kök...med krispigt vita ramar.Vill du så finns det även vita krukor med vårgröngrå Lavendel...vi ses imorgonkväll ;) ".
♥♥♥


3 kommentarer:

 1. God Morgon.
  Jaha nu blev jag tvungen att få tag i rosa marchmallows och fylla mina glasburkar med. Helt underbara bilder. Jag har gjort ett litet inlägg om din blogg på http://ronneby.blogg.se/?tmp=25082014
  hoppas att det var ok. Menjag tycker att andra borde se dina bilder. La också upp en länk för de som vill följa din blogg. När du kommer hem kanske du skulle ha lust att ta några insprerande bilder från Ronneby.
  Ha en underbar dag Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. HÅLLER MEEEED!!!! Rosa e underbaaart ♥ men den man delar hemmet med tycker ju inte det samma... dem där skummisarna ser ju heeelt underbara ut...
  Jag kanske borde flytta ihop med min grannfru, för vi har samma smak, vill säga som Din ;)

  SvaraRadera
 3. Åhh va roligt & höra att det är flera som har lite rosa drömmar såhär på vårkanten!!
  Jag har lite bråttom nu för jag ska dra till Blekinge på lite jobb & familjevistelse.
  Skriver mer ikväll.
  Lotta: Helt OK :) Kul att du gillar den och jag kommer ju ändå från lilla Ronneby.
  Vi får tjata mer på din balkon i veckan som kommer.
  ulrika: Du & din grannfru har bra smak :)
  Om du vill så går det att beställa bilder utav mig i lite roliga storlekar...säg bara till!
  Kommer ju mer på hemsidan sen.
  Kram

  SvaraRadera