måndag, mars 23, 2009

Fick just ett supergulligt telefonsamtal.
Det var från Fridas Gård...en websida jag hittade förra veckan när jag bloggade om inredning.
En såndär sida man blir glad av...kolla detaljer, bilder som är vackra och så helt plötsligt ser jag "Åsa-blusar" i favoritfärgen mullvad, i puderrosa, beige & vitt. Vill helst ha mullvad men letat efter en riktigt FIN i vitt. JA JAG VET ATT JAG HAR NÅGRA VITA...men bara billiga från H&M som alla andra har. Jag vill ha en riktigt somrig & fin med vackra detaljer. Här har ni den!!
Dessvärre fick jag problem när jag väl skulle beställa den härom kvällen. Det blev fel på sidan och jag morrade lite över att det inte funkade när jag väl hade tid.
Skulle gå in på sidan igen dagen efter eller ringa...men som ni vet så har det ju varit lite & göra så det "försvann" i huvudet.
Nu alldeles nyss ringer det en Ulrika från Fridas Gård och var sååå trevlig & glad.
De hade då sett att jag försökt beställa & ville bara rätta till så att jag skulle få min blus. Snacka om personligt...me like! Dessutom fick vi en rolig liten pratstund om inspiration & annat då jag skulle leta upp min plånbok i röran...vilket resulterade i att hon ville ha min bloggadress.
Tusen tack för gulligt bemötande...och då jag vet att jag har flera väninnor som gillar denna stil så länkar jag gärna vidare!
http://www.fridasgard.se/

2 kommentarer:

  1. Oj så fin blus!!! Det är väl klart att man aldrig kan ha för många vita blusar, dessutom måste man ju ha extra många vita eftersom man (jag) alltid spiller på dem...

    SvaraRadera
  2. Appseluut!!
    Den finns även i en rosa när man vill va söt, en mullvad som är favoritfärgen och en beige för sofisticated days :)Är glad att du håller med...

    SvaraRadera