fredag, mars 20, 2009

Go´kväll allihopa...

Kameran är hämtad & alla tillbehör...den andra inlämnad på rengöring (så lilla Liten i Manila ska få den som "ny"). Har en STOR påse full med roliga saker att gå igenom: Canon 50D med ett 17-85 IS USM + 70-300IS USM, batterigrepp, nya UV-linser, nya minneskort och ett fodral till min lilla IXUS!! OJ VAD JAG BEHÖVER GÅ EN ROND MED INTSTRUKTIONSBOKEN!! KUUUL!!

Har fått fantastiskt fina mail på facebook ang denna blogg & det som från början bara skulle bli ett test lär nog fortsätta ett tag med all den cred & härlig "återbäring" i form av era fina mail jag fått. Det vore dock roligt om ni lämnar dem här, har förstått att det kan va lite krångligt att "följa" då man måste skapa ett google-konto men gör gärna det så jag kan vinkla önskemålen!

Jag har dessutom ändrat att inte bara "följare" kan kommentera, nu är det FRIT FRAM FÖR ALLA! Bara att skrolla ner till slutet av inläggen så kan man lämna ett litet avtryck där.


Måste bara berätta om två mail jag fått som gjort att jag verkligen med glädje inspireras till att fortsätta (& dessutom utveckla). Jag lovar att inte nämna några namn då det är lite personliga mail för övrigt, men här kommer några utdrag ur det Ni skrev är sååå fint...TACK!

"Åsa...
Den halvtimme som jag pga att jag lämnar barnen måste sitta tidigare på jobbet innan alla andra kommer har varit fruktansvärt jobbig i vinter. Det har varit mörkt ute, regnigt och jävligt, jag har önskat typ varje dag att jag hellre hade fått den halvtimmen till lite extra sömn. Nu älskar jag den halvtimmen och ser fram emot den med glädje varje morgon. För då sätter jag mig där med min kopp kaffe och så njuter jag av dina vackra bilder, dina fantastiskt målande texter och den inspiration du ger mig. Det känns verkligen som jag är där...och jag kan känna dofter, smaker & höra skratten. Jag önskar du skrev en roman och en kokbok...och en bok full bara med dina bilder! TACK VÄNNEN FÖR ATT DU ÄR DU & LYCKA TILL MED RESTEN!"

"Hej vännen!
Måste bara önska mer blogg av dig...mer mer mer! Du måste ge mig dina härliga recept som en del av din blogg, du måste ge mig lite av dina inredningsidéer och gärna tips på roliga websidor eller bloggar...jag är beroende av "medenkänsla"!
Ps. Ditt företagsnamn är skrattretande bra...hela du är en KÄNSLA! Ds."
Tack alla andra oxå...
Johanna från Washington som oxå tänker att jag ska skriva en bok, Jenny för all uppmuntran till att jag skriver & att du delar med dig, Niclas för alla härligt ärliga inlägg & konstruktiva förbättringar...ja listan kan bli lång men jag fortsätter med bloggen ett tag till så jag får säkert tillfälle att tacka igen.

2 kommentarer:

  1. DU VACKRA kvinna på alla sätt å vis. Jag har Åsa-abstinens! Gillar din blogg ännu mera nu efter omvandlingen. Kul med din blogglista och dina inspirerande tips. Längtar tills vi ses gooooding och det är nu ungefär 1 timma och 22 minuter kvar, HURRA!!! Puss och massa kärlek till dig så länge. // Djeenny.

    SvaraRadera
  2. Kan man bli gladare i hjärtat efter en helt fantastiskt mysig dag, komma hem & hitta detta inlägg...du är bara så himlans go Djeenny!! ME LOVE YOU.
    Tar gääärna emot massa kärlek & pussar söta du, ger en massa kärlek & tankar tillbaka. Vi hörs imorgon//Å

    SvaraRadera