lördag, mars 28, 2009


Igår var en fullsmockad dag...
En dag då bloggen fick stå åt sidan från eftermiddagen till nu.
Det finns massor att berätta men ingen tid nu heller, ska på fotojobb på Pagelsborg. Det ska fotas konferens, mat, detaljer & hembakat...och inte bara det, dagen ska krönas med kiroprakti-behandling hos "godsfrun".
Jag måste bara berätta varför det inte blev så mkt skrivet igår, sen får jag utveckla allt ikväll.
Jag fick ett jätteroligt jobbsamtal som kan innebära en hel del roligt för mig & min firma..håll era tummar hårt!
Vi fick strålande fotoväder och för en fotograf innebär det "släpp allt annat du har" för fotoväder är det ju inte varje dag. Det blev fantastiska bilder på blommor, inredningsdetaljer & reklambild på Niclas Ekologiska Rostade Mandlar.
På eftermiddagen var det så dags för mitt lilla gudbarn Eriks 1-årsdag :)
Det är alltså 1 helt år sedan jag var med inne på förlossningen & fick vara med om hans födelse de skälvande timmarna. Tiden går ju fort & det är en fantastiskt söt liten kille som hade kalas heeela dagen med olika vänner...inte en arg min, inget skrik. Inte ens missnöjd av att ha suttit i bajsblöja lite förlänge utan att vi misstänkt det.
När jag kom hem så skulle jag blogga...men var ju tvungen att ladda in alla nya bilder från dagen. Det tog sin lilla tid...den nya kameran är ju kvalitetsmässigt tyngre & det ger ju tyngre bilder, som i sin tur tar betyyydligt längre tid att ladda in. Då jag varit uppe till 2.30 dagen innan & uppe vid 8 igår så sa kroppen ifrån...jag vilade lite med huvudet på stolen, hörde mig själv börja snarka...ingen idé -gå & lägg dig Johansson!
Sov 8,5 timmar inatt...efter ett litet kapitel i Kay Pollacks bok "Att välja glädje". Grymt bra, tack Emma!
Nu ska jag bege mig mot Järnavik & Pagelsborg :)


1 kommentar:

  1. Vad spännande det låter med jobberbjudandet. Vi håller tummarna här. Kram.

    SvaraRadera