lördag, mars 28, 2009


Sitter ute i verandan på Pagelsborg med en kaffe i eftermiddagssolen. Det har varit fullt ös då vi har grejat med fotografering, lunch & kaffe till konferensgästerna. Jag har tagit mååånga vackra interiörbilder som ska laddas in på datorn när jag kommer hem, sen ska ni få njuta. Vi har suttit här med Expressens helgbilaga "mat*hem*trädgård", kollat lite recept & trender.

Våren sprutar ut färger & under FORMEX-mässan så lutade det mesta åt gult men oxå alla fantastiska färger som bubbelgumsrosa, lila, turkost...här har ni en härligt färgrik matta från Indiska. Den kostar 159kr & är 70X120 cm...jag hade behövt 2.50 till mitt kök. Ninni fixar med disk & film till ungarna...jag ska nämligen få en behandling snart...har kameran bredvid & har just hittat nya foto-objekt...godisägg!


3 kommentarer:

  1. Vilken härlig matta! Underbara färger.. Vill ha!!! Åsa, var skulle den passa hemma hos mig? Njut av din behandling! Kram!

    SvaraRadera
  2. Djeeenny!!
    Den kanske passar i din hall?? Känner att jag har glömt hur hallen ser ut!! Eller balkongen?? Du vi ska nog fixa fräsigt när jag kommer hem.
    Kram

    SvaraRadera