måndag, mars 30, 2009

Det har icke varit "vilodag" idag...denna söndag har gått i ett kör med en liiiten liiiten frukost/lunchpaus på ca:25min vadera, liten telefonpaus på ca:15 min & inte ens en nypa luft!
Det här med egen företagare innan man kommit till rätta med allt...det kan fasiken ta kål på det mesta tålamod. Jag har sorterat kvitton från ett år tillbaka efter datum & satt in i pärmar, Ullis kom hit för att vi skulle börja lägga upp kontoplan, allt inför bokföring, kunder & fakturering. Jag har redigerat bilder...laddat ner ca:900 nya och pappa har hedersvärt gått igenom hela "gamla" datorn med mina bilder & jämfört med min externa hårddisk, ett hästjobb (o han är inte klar ännu...klockan är: 01.02).
Jag har inte hunnit skriva här på hela dagen och jag har ju såååå mkt fina bilder från igår & mer där till. Ni får njuta lite av Ninnis bakverk, Tuva in action & lite detaljbilder från gården tills jag fixat nästa inlägg. Jag vet att det ser ut som om jag inte skrivit nå´t idag...men för mig har ju faktiskt dagen inte tagit slut ännu. Jag har lite tokigt lååånga dagar just nu & har inte ens hunnit med ett bad i badkaret sen jag kom hit. Dessvärre har jag 23 punkter på min "måste-fixa-idag-lista" till imorgon så ni förstår ju redan nu att det KAN bli svårt att få in nya fräscha inlägg under morgondagen.
Lovar att göra så gott jag kan för att dela med mig av allt, men jag hade faktiskt gallstenskänning igår kväll som jag inte vill upprepa så det är dags för bädden snart :)
Måste bara nämna att jag igår råkade hittade kanal 6 här ute på landet...vilken lycka för en fotbollstok som jag. Fick alltså se Sverige fixa poängen mot Portugal...tjohooo!
Godnatt...

3 kommentarer:

 1. Men fy då... nu får Du ta det lilla lugna så inte Du åker i botten och företaget följer med... vilken gullig pappa Du har ♥ han verkar ju heeelt underbar!
  Jag längtar efter läskande bilder... men jag väntar, så ta´t lugnt =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är ju bara för skön Ullis...pappa tackar & ser mkt nöjd ut!! Sen är du omtänksam oxå, jag ska INTE köra mig i botten (båtten is nådd some years ago you know)Det kommer bilder som du kommer att suuupergilla!
  Kram

  SvaraRadera