tisdag, mars 17, 2009Såhär fin bukett fick jag igår av tjejligan!! En riktig Åsa-bukett (& Nenne-bukett ;).

Vi hade en supermysig kväll på ETC Grande med god mat, många skratt (Malin fick nääästan ett av sina berömda) lite bubbel & vin.

Ni kan ju tänka er mig...som är van & kunna dricka en hel flaska rödvin eller skumpa utan att för den sakens skull bli helt på lyran, ta ett glas bubbel & 1,5 glas rött för första gången.
Efter 3 veckors detox UTAN NÅGON alkohol, mjöl, mjölk, kaffe, socker & tillsatser..tjohoooo vad det gick uppåt fort :)
Att sen inta en pasta (trodde jag var tillräckligt smart som INTE tog en med gräddbas) och en Limoncello-Tiramisu till efterrätt var ett vågspel. Jag orkade typ halva pastan & tänkte HELA TIDEN...herre min tid va mätt jag är, herre min tid va mätt jag är! Tyckte att födelsedagen skulle få krönas med liten efterrätt...och liten blev den. Den var stor när den kom in på bordet, klarade en tredjedel...sen var det stopp!
När jag kom hem la jag mig på sängen med magen öm o spänd...är nog inte så bra & gå från värsta hälsofreaket till fest!! Uhhh...lääängtade efter morgonens blodapelsindrink redan då!

Låg med benen upp på väggen & tjejpratade med Jenny en stund i telefon. Vi skojade att jag skulle ringa & påminna Micke om vilken dag det var. När vi la på ringde telefonen...Micke!
Han hade varit ute & flugit i 8 timmar.
Vi låg & snacka en bra stund som alltid...sen såg jag 11 nya grattismeddelanden på fejjan & tänkte va gullig & svara alla personligt...dessvärre var jag helt slut & slocknade som ett ljus!

TUSEN TACK FÖR ALLA GRATULATIONER!(¯`°•.¸ ღ ♥ ♥ ♥ ღ ¸.•°´¯)

5 kommentarer:

 1. Ah, Limoncello, världens godaste dricka efter maten! Iskall. Har några skvättar hemgjord kvar i frysen. Och Tiramisu på det. Mumma!

  Vädret hemma: http://www.wunderground.com/global/stations/02664.html#PWS

  SvaraRadera
 2. I Knooooow...du förstååår ju vad vi måste frossa gemensamt någon gång i vår...vi har väääldigt mkt lika smak...du gillar foxkolor, jag gillar foxkolor, mintolux, limoncello, Mas amiel...NINNIPINNI!!! ;)

  SvaraRadera
 3. Prexis! Speciellt den fnittriga krulltotten! ;)

  SvaraRadera
 4. btw, hur gör du ala de där najsiga tecknen som du har mellan bloggpostningarna och även här (hjärtan, noter etc,) ?

  SvaraRadera
 5. Byter tecknen mot foxkolor...hur många är de värda?? Kilon alltså!

  SvaraRadera