fredag, april 17, 2009
01:48
Det är totalt mot alla mina yrkesmässiga & Åsiga principer att lägga ut bilder på projekt som INTE är HELT FÄRDIGA...men då en glad & nöjd kund sååå gärna vill visa hur projektet fortskrider för arbetskollegor & vänner så gör jag härmed ett undantag, här kommer lite "före" & "efter"-bilder.
Glädjen i barnens "Wow va coolt!! Pappa pappa, det är suuuperhäftigt!!" gör att jag ler i hela hjärtat...& pustar ut (för barn är ju verkligen ÄRLIGA!) det blev nog rätt bra :)
Det är få inredare som får drömchansen att sväva ut & göra ett knallgult (färgen heter "Solsting" & årets trendanalys på FORMEX...GULT GULT GULT!) kök. Dessutom sen fortsätta kreativiteten med tre taklampor istället för en, prickigt, randigt, rött & kul...ni förstår ju att jag har sååå kul med detta projekt.
Niclas har själv stått & gnott in de mörkt ebenholtz-brunsvarta bänkskivorna (3 gånger!!) & ska bättra på väggar & foder i ny vit färg.
Det ska oxå tillkomma fina handtag på luckorna & lite handgjorda barntavlor & citronbilderna a la Åsa.

Ps: Hittade tom knallgult deciliter & matskedsmått, det hänger på krokarna till vänster ;) Ds.

4 kommentarer:

 1. OJ VAD FIIINT ÅSA!!! Jag är inte vanligtvis så förtjust i gult men det här köket var verkligen supercoolt och hallarna blev ju jättemysiga! Jag älskar vitt! Är nu säker på att min balkong är i tygga händer :o) Grattis Nicklas till ett härligt hem!

  SvaraRadera
 2. as coolt,jag vill ha gammalt o slitet o lite chabby,,men detta vart ju riktigt snyggt!!!!kram Lena

  SvaraRadera
 3. My god vad snyggt!! Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när du berättade om ditt "pippigula" kök men jösses vad snyggt det blev! Helheten... detaljerna... lamporna... duken... gardinerna... Supersnyggt!! Bra jobbat även om det inte är "helt klart" enligt Åsa.:)

  SvaraRadera
 4. Tackar! När jag såg köket i senaste Colorama (ni vet, reklambladet för nån färgkedja) så blev jag helsåld. När sen Åsa kom och vi skulle prata igenom vad som skulle göras och jag visade köket så tände rÅsa direkt. Annars hade jag nog fegat. Jag gillar mest att köket trots sin moderna färgsättning får kvar sin gamla charm i och med det vita mellan luckorna. Färgen är dessutom mindre stark än Coloramas exempel, så den känns mer som om köket verkligen är från 50-talet.
  Originalluckorna var f.ö. ljusblå innan jag lackade de vita (2002)
  Förebilden:
  http://www.colorama.se/Default.aspx?FolderID=58&SubFolderID=163

  Sen är det ju alla detaljer som gör pricken över i'et och som synes med mitt kök från början så är det verkligen detaljerna som sänker köket. Men nu är det de som höjer det :) Ett kallt kök har blivit varmt! :)

  Och ja, ungarnas kommentarer var verkligen härliga att höra. Det var helt eld och lågor!

  SvaraRadera