lördag, april 11, 2009

Dagens R..åsa!
:)
Ni förstååår ju hur det ska bli ikväll.
Emma, Månsson, Lotta, Mattias,
jag, Ninni, Peter, Jonas...ja kanske fler.
Svinga en bägare eller två,
hjälpa Månsson ur baksmällan,
svänga våra lurviga.
"-Härmed inviger jag våren!!"
Rosé
Rosé
Rosé
♫♫♪♫♫

4 kommentarer:

 1. Jahaja...snart kl. 13 och inte ett ljud ifrån dig ännu. Nu vill vi ha rapport från gårdagen. Vad hände när BIB var slut? Stor Kram.

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj...lilla stumpan, ELITEN rockade ungdomarna av dansgolvet...vi stängde stället som vanligt och det slutade med tryckare minsann. Jag lovar dig att Ninni & jag stod KONSTANT på dansgolvet...från det att vakten plockade ut oss två ur världens kö & släppte in oss GRATIS (!!!Snacka om V.I.P;) tills det att det stängde. Med ett litet vattenavbrott...schlagers, pop, tryckare & vrålande till Carola - du hade trott att tiden stått stilla om du såg oss :) Det var jag, Ninni, Månsson, Rangdin, Lina,Pelle LK, Lotta, Ylva, Tina & Jonas mfl...alltså var vi inte heller äldst...vi bara rockade fetast.
  Vi kom hemramlandes till Slättanäs 4.30...satt & käkade rester. Har ätit frukost och legat på sängen & skrattat...preciiis som när vi var 18!! Galet kul...vilken energikick att få dansa loss sådär med vänner!
  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Åh så roligt det låter...nu känner jag mig avis. Men medan du har sovit ruset av dig har jag varit på dressyrtävling i strålande solsken:-) Det var rätt bra det med...

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj... snacka om att ÄGA stället! Härligt att hör att några fortfarande håller stilen och visar vad skåpet ska stå!
  Till och med tryckare... UNDERBART!!

  Många påskkramar från Väbynäs

  SvaraRadera