onsdag, april 08, 2009Det finns människor & platser som betyder mycket för mig.
Vieryd är en av dessa platser som jag upptäckte sommaren -94...eller ja, jag upptäckte en viss sommargäst från Skinnskatteberg med trasigt tennisrack. Han kom in i butiken med de vackraste bruna ögon & på den vägen är det. Sen den sommaren har jag fått sååå många härliga och oförglömliga stunder med familjerna som äger "Backen" :)
Det har varit skratt i mängder, tok med Bengt Sändh, "syster Blekinge", Winnerbäck, Allsång på Backen, kubbturneringar, "Leila & Leila", 25-årskalas, 30-årskalas, 35-årskalas.....Jakob, vi börjar bli gamla! Det har varit båtturer med efterlysning, det har varit tysta kvällar med Sarah Brightman & vin...det har varit kärlek, många roliga stunder men även djupare & känslosamma.
Varje år som inte tillhört samboliv har tillhört familjerna Svanberg & Johansson vid påsk sen dess.
Varje påsk får jag även en fin födelsedagspresent och igår fick jag den bästa presenten någonsin och dessutom med ett fint tal till mig & företaget.
Denna present är HELT OTROLIGT VACKER och sååå ÅSA.
Jag var ju bara tvungen att visa er henne, min "Busfidus" från Skinnskatteberg.
Det är konstnär Carina Persson i Skinnskatteberg som gjort denna härliga figur, som bara finns i ett exemplar och bara några stycken i hela Svergie.
Hon är vacker & hon är min!
Tack Mia & Rolf, ni är oxå "mina" :)

2 kommentarer:

 1. Otroligt vacker! Lika unik som du, det finns bara en Åsa!
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Du är bara så go Mathilda!!
  Tänk va glad jag är att vi hitta varandra på fejjan & fick tillbaka kontakten :)
  Kram

  SvaraRadera