söndag, juni 14, 2009


Behöver jag skriva R..åsa?

4 kommentarer:

 1. Visst e hon...Frk Smilla Patriksdotter :)

  SvaraRadera
 2. En sån liten sötnos!
  Anar jag ett litet sött storkbett i pannan?

  Vår Clara (nu fem år) hade ett litet sådant när hon föddes, men det är borta nu, fast när hon blir riktigt arg eller ledsen så kan man ana det fortfarande! :)
  Jag tyckte det var ett urgulligt storkbett när hon föddes, hennes pappa sa "Mmm, men säg det till henne när hon är arton!:)

  Kul att hitta till din blogg!

  Kram från en annan Blekingebo!

  SvaraRadera
 3. Hej "Millas hem"!
  Så himla kul att du hittade min blogg, för nu har jag hittat & addat din :) !! Jättefin, precis så vit som jag oxå vill ha men som så många gjort bättre...min byter lite färg då & då. Visst är det ett storkbett, men det har redan blekts jättemkt sen hon föddes. Roligt det där med att när din Clara blir arg :)

  Sitter här i min lilla fesna lägenhet här i Göteborg, drömmer mig bort i ditt hus...sååå vill ju jag oxå ha. Älskar vitt & chabby chic!
  Sen funderar jag ju på om vi "vet vilka vi är"?? Du skrev ju "från en annan Blekingebo". Har bott i Göteborg de senaste 11 åren men är ofta i Blekinge nu på lite olika jobb & så.
  Måste läsa igenom din blogg lite mer, har en förmåga att sitta uppe förlänge jämt & tänkte lägga mig nu...före 01.00 en kväll denna vecka iallafall. Kram Åsa

  SvaraRadera