söndag, juni 14, 2009

Smilla

2 kommentarer:

 1. Heeeej....

  Tack för din kommentar,,, vad mycket snällt du skrev! kul =)
  - Jag har ju smygtittat in till dig oxå,,, genom Ronneby bloggen!!!!! Där vi båda finns =)

  - Jag älskar inredning å allt vad de innebär,,, drömmer tänker hela tiden, såå kul.... Även att fota!!!!! Vi kan gärna hjälpas åt,,, om det kommer något roligt projekt! det är sååå kul med likasinnade människor!!!!!

  - Din firma,,, jag har inte kunnat klura ut, vad det är du håller på med!!! vad du ska sälja och så,,, men det låter superkul... Min Stora enda dröm är ju att få jobba med inredning,,, ge inspiration och bara få gotta mig i att leta efter guldkorns saker,,,, i love lampor,, franska gamla plåtisar =)


  Stor kram josse

  SvaraRadera
 2. Hej Josse!!
  Jättekul med inspirerande människor, jag jobbar gärna ihop & hör gärna av mig när jag är i Ronneby. Jag har jobbat inom merchandising & butiksplanering sen 92 & senast med adidas på Nordisk nivå. Sen har jag sen ca: 2 år tillbaka jobbat som inredare & fotograf. From mars iår har jag dragit igång min egna lilla firma :) Har dessutom alltid gillat att designa möbler & renovera saker...precis som du. Lägligt nog har jag en pappa som är möbelsnickare & f.d slöjdlärare så vi gör en hel del ihop. Gör mkt fototavlor, stora på duk eller små i gamla som nya ramar...lite halsband & armband som bla ska säljas på Veras Hus from 7:e juli. Det är 2 av mina bästa vänner som öppnade affären & nu ska ju en ny tjej ta över & förnya sortimentet lite.
  Dessvärre har jag bara en lägenhet som just nu är överbelamrad med loppisfynd, skruvdragare, jobbmaterial & annat...DRÖMMER om ett hus & att få pilla som du. Därav sååå kul att följa bloggen varje dag :)
  Dina lampor ja...herre min tid va avis jag är på alla loppisar där nere i Blekinge/Skåne & Småland...mkt billigare & roligare än här i Göteborg. Kommer nog ner till midsommar igen & då blir det självklart Brunnshallarna på söndag. Kan du tipsa om någon annan bra i närheten?? Har ju inte bott där hemma på 11 år så jag har kommit ur antiksvängen.

  Hoppas våra vägar korsas någon gång & lycka till med allt, jag följer dig :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera