måndag, november 16, 2009Blodgrape, TACK & "Blogg-komma-i-kapp"...
Har varit på resande fot en vecka & tyvärr inte hunnit med att uppdatera bloggen varje dag. Men jag lovar att jag har jobbat med den & ni kommer att få se mycket nytt framöver. Dessutom har jag nu förstått att ni är en hel del läsare där ute. Jag säger TACK till alla gulliga bloggläsare som kommit fram på stan, på MAXI & på Macken där hemma i Ronneby. Alla fina ord & tankar, de två roliga kvinnorna på MAXI som faktiskt var där & skulle handla till ett av mina recept & försiktigt frågade om det inte var "jag från bloggen Med en känsla". Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att bloggen spridit sig såhär, men nu känns det bara positivt & sporrande till att fortsätta att inspirera. Blir dock lite "nervöst" när man inser att det inte bara är "de närmst sörjande" här längre.
Jag har ju inte haft räknare här på bloggen eller kunnat se varifrån alla läsare kommer. Men igår var jag hemma hos goa Josse, Andreas & Snuffe från In My House-bloggen & Andreas hjälpte mig fixa till lite bloggtekniska saker. Så nu har jag lite bättre koll & kan utveckla det ännu mer...TACK ANDREAS!
Sitter här med en stor skål grapefruktfiléer & ska ladda in alla nya bilder från veckan som gått. Ni kommer att få fina höstbilder, inredningshärligheter & loppisfynd. Jag kommer berätta om Josses fina butik "In My House" & hur galet roligt vi igår bubblade ikapp om inspiration, inredning, foto, loppisar, färgval, ekonomi & tankar. Jag fick faktiskt fotografera lite där hemma...trots att många gobitar just nu befinner sig i affären istället för hemma. Ni kommer att få se fina bilder & jag blev tom godkänd av Snuffe :D

Nu ska jag ladda bilder & återkommer snart, ha en go måndag.

4 kommentarer:

 1. Du har ju ett google analytics script på sidan, jag vet inte om jag hjälpte dig ägga in det eller bara visade dig hur det gick till. men gå till www.google.com/analytics så får du bra mkt mer demografiska data om dina besökare.

  SvaraRadera
 2. Jag vet att du grejade Niclas, men jag vill ju ha det såhär enkelt på sidan att jag bara kan klicka in direkt härifrån. Har aldrig riktigt förstått det andra, men jag får lära mig någon gång när vi lyckas få ihop lite tid. Hoppas armbandet blir till belåtenhet!

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Jag kikar också in här då & då. Ramlade hit genom Ninni första gången. Jätte härlig blogg har du å så roligt att du gör det du tycker är roligt, önskar att jag va lika duktig med kameran.
  Kram/ Bittan som gick i B-klassen på Skogs

  SvaraRadera
 4. Hej Bittan!!
  Va kuuul & se dig...hade inte sett ditt inlägg innan. Hoppas du hänger på då & tittar in lite då och då. Hur lever livet med dig nu för tiden? Kram Åsa

  SvaraRadera