söndag, november 01, 2009


Höstmys & Allsvensk guldstrid utan dess like...
Idag ska jag ha hit några vänner som jag ska visa förslag för på deras övervåning i nya huset. Jag ska dessutom bjuda på höstig middag & vi ska spänt följa MATCHEN. Tror inte det finns någon det undgått att Sveriges två största lag & fiender ska mötas i en direkt GULDFINAL i eftermiddag. Båda lagen kan vinna & båda har fördelar. AIK leder med en pinne just nu & behöver bara oavgjort, men de Blåvita Änglarna har hemmaplan, Selakovic & Hysén. Undrar just hur mkt vi kan koncentrera oss på att titta på inredningsförslag & äta :)
Jag hade tänkt laga en höstig pasta med viltskav, vitlök, matlagningsgrädde, trattkantareller & råa lingon & till efterrätt blir det nog ungsbakade halverade äpplen med riven mandelmassa, nötter av olika slag, socker & smör. Till det en vispad cremefraiche blandat med lemoncurd, toppat med granatäpplekärnor.
(bild lånad från Elle Mat & Vin).

2 kommentarer:

  1. Hej! Här är det också söndagsmys idag. Antar att det är Milla o Micke som är "kunderna"? Hälsa så jättegott isf och jag vill gärna se en bild på Familjen här på bloggen.... Ha en mysig (och spännande) kväll. Heja Göteborg!

    SvaraRadera
  2. Missade ditt meddelande här lilla M...annars hade jag nog kunnat fixa bild på goa familjen :)
    Dessvärre blev det ju ett jobbigt slut på matchen men en mycket mysig helkväll med mat, massor av tända ljus, supergott vin & inredningssnack & koll. Saknar verkligen det här med middagar, det är ju sååå mysigt!
    Kram

    SvaraRadera