fredag, december 04, 2009

Jag ligger en advent efter...
Har inte hunnit med att visa bilderna från 1:a advent & då klockan nu slagit över tolv denna kväll så innebär det att det redan är 2:a advent när jag skriver detta. Jag har dock hunnit redigera en hel del av dessa bilder ikväll, så de kommer ut imorgon.
Skulle kört hem till Göteborg idag, men det kom lite emellan...man skulle kunna säga att det var två pallar & lite gratis röd färg i vägen. Istället för att kladda med slipdamm & knallröd båtlacksfärg i min lägenhet, så har jag ikväll slipat mina vita små antika pallar hos Stellan. Sen har pappa sprutmålat dem knallröda enligt mitt önskemål, ni ska få se både före & efter. Nu ska jag försöka sova några timmar, frukost med mormor imorgon & sen packa sig hemåt.

4 kommentarer:

 1. Wiiieee, jag längtar efter Ninni bilder!!!! Pallarna kommer att bli såååå fina! Jag blir mä jädrans sugen... Hittar kanske pallisar på M på Söndag =)=) Lilla lampan pryder sin plats, här hemma "tack goding" =)

  Puss j

  SvaraRadera
 2. Pssssst, de gick lätt att skriva nu =)

  SvaraRadera
 3. Åsa... nä, det är inte 2:a advent idag. Men i morrn. Låter som du behöver sömn ;)

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha...Niclas, varför skulle du vara mer vaken än mig?!!##

  Jossestumpan, lycka till på jakten! Pallarna blir fina men inte riktigt den röda jag ville ha så vi får se om jag drar ett nytt varv. Det var nämligen en färg som redan fanns & då blev det ju helt gratis. Ska lägga ut dem, nu ska jag lägga ut alla Silpingebilder först.
  Kram

  SvaraRadera