tisdag, januari 05, 2010


Vackra saker & dofter fångar alltid mig...
Nu har jag i olika bloggar & tidningar läst om BYREDO. Om dessa dyrgripar luktar lika gott som de ser bra ut det vet jag inte, men jag skulle gärna besöka butiken. Det ligger en på Mäster Samuelsgatan 6 i Stockholm. Om man går in på deras websida kan man läsa om alla olika doftsammansättningar & det doftar lyx.

6 kommentarer:

 1. Du kan lukta och shoppa på NK i din stad, jag köpte min där med namnet Pulp.

  SvaraRadera
 2. Smög in här som hastigast i går och då slog det mig att shit vad jag inte hängt med. Tycker jag går in ganska regelbundet men nu har du ju fullkomligt öst in underbart, vackra, fantastiska bilder & äventyr.
  Go girl!!! ;-) & tack för titten!!!

  SvaraRadera
 3. åsa min lilla kryddmuffins!!!! haha idag läste jag ditt söta mess!!!! där ser du hur ofta jag kollar på telen!!!! attans, mobil är inte min grej!!!! =)=)

  kraaaaaaam j (nu ska jag börja kakla golvet på lilla toan =)=)

  SvaraRadera
 4. Julia!
  TACK för tipset!! Ska jag genast göra & då ska jag prova den du har. Kul att du visste vad det var, kram kram & god fortsättning!

  SvaraRadera
 5. Fikamonstret mitt..."plötsligt händer det" ;D
  Gott Nytt & God Fortsättning. Har lite & läsa ikapp hos dig oxå, Kram

  SvaraRadera
 6. Josse va rolig du är...jag är gärna din kryddmuffins! :D Ja inte för att jag är en tekniknörd men mobilen har jag med mig vet du. Ska bli såååå kul att se kaklandet sen!! Kommer hem om några veckor, tjohoo!!
  Kramisar

  SvaraRadera