onsdag, februari 24, 2010


10 000 avtryck...
Exakt kl:9:36 idag
blev det 10 000 som sen slutet av November
besökt min blogg.
Hade varit sååå roligt om jag hade haft räkneverket
igång ända från starten i mars förra året.
Det hade oxå varit roligt & veta VEM
som var nr:10 000?
Du kommer från Stockholm
& du googlade "Med en känsla".
Hoppas du ser detta & ger dig till känna.
Tänk att en blogg som från början bara
var ett test & som definitivt inte skulle spridas,
idag har mellan 120-160 läsare om dagen.
Vore himla roligt att veta mer om er &
lämna gärna avtryck i form av en liten kommentar.
Det är så otroligt roligt att få feedback, önskningar &
kunna glädja många med mina tankar & bilder.
TACK!
*

14 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Nja, lite sordi på Åsas inlägg tycker jag nog allt att detta blev... pessimistiskt av Niclas! Jag är inne kanske tre gånger om dagen och tycker definitivt att alla gångerna ska räknas. Det är ju trots allt tre besök även om jag inte är tre peroner :-) TACK Åsa för en fantastisk blogg! / Anna J.

  SvaraRadera
 3. ORKA BRY SIG... huvudsaken är väl att folk läser...!!?

  SvaraRadera
 4. Herregud vilket utlägg, orkar bara läsa första stycket, ett sånt inlägg tar död på åsas glädje tror jag, lite mera ödmjukhet vore inte fel. Hade räckt med tips om enbart hur hon kan göra statistiken mera tillförlitlig. Jag gläds med dig Åsa i alla fall

  SvaraRadera
 5. oj,oj, här har vi en som inte har något annat att göra än att skriva ett MEGA-långt besserwisser-inlägg som verkligen lägger sordi på Åsas glädje....
  Jag följer din blogg och är här flera gånger om dagen och jag förstår att det är många andra som gillar den också. Fortsätt vara lika inspirerande Åsa! Och strunta i ovanstående kommentar (eller roman...) /Erik

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Åsa förresten, jag ser att du har Google Analytics kod installerad.

  Du kan då njuta av bra statistik på www.google.com/analytics (logga in med ditt Google-konto).

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Oj oj oj...här händer det mycket!

  Hann inte gå in här innan kvällen igår & lyckades gå in på facebook före & hittade även där några mail ang Niclas kommentar. Fick oxå redan på lunchen veta att någon skrivit ett långt svar på mitt "avtrycks-inlägg" som inte uppfattades positiv.

  Jag ska vara ärlig mot både Niclas & er läsare som reagerat & gett mig fina ord & sagt vad ni tycker.

  NICLAS: Jag känner dig & vet att du är ett "teknikfreak" ut i varje fingerspets & por med ett lättsamt sinne & bara vill väl.
  Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte reagerade ALLS (även om jag efter första stycket började le & skaka på huvudet åt ditt informationsflöde) & du ser ju att det inte är så många som reagerar positivt.
  Inlägget om "10 000" avtryck var menat som det roliga jag insåg just när jag satt & skulle göra gårdagens blogginlägg. Att denna blogg faktiskt profilvisats 10 000 gånger bara sedan slutet av November. Det som kändes tråkigt tom för mig var ju att jag SJÄLVKLART VET att detta inte är 10 000 UNIKA bloggläsare (vilket jag inte heller skrev), men likväl har den visats 10 000 gånger & hur kul är det inte att läsa att folk går in här flera gånger för inspiration & glädje? Jag är självklart glad för varenda liten människa som kommer in här, om det så bara är mina nära & kära som lyckas med bedriften att längta hit flera gånger om dagen ;)
  Jag har precis så mkt information som jag känner att jag för tillfället behöver angående att veta varifrån alla kommer, hinner inte analysera & har ingen behållning för det som i Analytics just nu (vore självklart annorlunda om detta skulle varit en kommersiell blogg).
  Sen måste jag nypa dig lite i näsan ang att peta på "Anonyma". Alla som INTE har ett GOOGLE-konto BLIR ju ANONYMA även om de sen inte satt ut sitt namn, men det var ju DESSUTOM bara EN som inte skrev ut sitt namn.

  Ni andra: Jag är fortfarande vän med Niclas, även om jag självklart ska tala om för honom att han var lite väl tråkig i tonen (lär få dras med honom & hans kommentarer ett tag till;) men tackar ÖDMJUKAST för ert engagemang & "stöttning". Känns skitbra & veta att man har folk som faktiskt vill hit flera gånger. Engagemang är alltid roligt, ser fram emot fler kommentarer...även de som inte alltid är mjuka som fluffiga moln, jag tål (nog) en del :)

  KRAM ÅSA *

  SvaraRadera
 11. Solly, var inte meningen alls :(

  SvaraRadera
 12. jag är stolt över dig att du insåg att det var alldeles för detaljerad information för alla kreativa sinnen som besöker denna blogg, bra att inte fler kan ta del av det.
  Fina lampor Åsa tänk om plånboken tillät flera stycken till sovrummet

  SvaraRadera
 13. Ninni: Plånboken TILLÅTER flera stycken, de kostar "bara" mellan 100-500kr/st :) Säg till om du vill att jag ska handla, eller kom upp hit på "home-make-over-inspirations-dagar" med mig!! Kram

  SvaraRadera
 14. Åsa , jag jobbar sälv inom It branschen och kan ej förstå denna dystra ,negativa person som har kommenterat din blogg.
  Det är väl glädjande att ens blogg har så många besökare vilket är ett bevis på att du har lyckats !!! vi är många många som gläjds över dig och jag personligen går in flera gånger om dagen och då kan man undra hur man räknar det statiskt sett och vem bryr sig ....
  jobba på och fortsätt med din underbara vackra blogg . Cape diem !!! hälsar Pelle

  SvaraRadera