onsdag, februari 24, 2010


Smoothie of the day...
*
Färskpressade blodapelsiner
Frusna jordgubbar
Gojibär
*

6 kommentarer:

 1. Så gott det ser ut!
  Får nog köpa blodapelsiner vid nästa besök i affären:)

  SvaraRadera
 2. smaskens..
  själv bäljar jag i mig kaffe och åter kaffe och försöker smälta is med tanken.. det går sådär..
  :)
  Magnus

  SvaraRadera
 3. Oj vad det såg gott ut...mmmm.... Älskar färgen också...

  SvaraRadera
 4. Ser så gott ut! Jag gör också smoothie varje morgon. Har fastnat vid banan, kiwi, äppel och hallon. Blir så nyfiken på gojibär.. har aldrig hört talas om, det måste jag prova. Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Bittan: Om du inte brukar så MÅSTE du, bara för att pressa dem & tänka på mig om inte annat ;)

  Magnus: "Att bälja i dig kaffe & försöka smälta is med tanken" gav mig ett härligt skratt & så fick jag samtidigt hitta till din blogg. Älskar ju oxå gamla slitna & vackra möbler med charm, dessutom ett stort fan av Skåne...Österlen står överst på listan! Kommer definitivt att titta in till dig då vi har lite samma favorit-antikhandlare & "slott" där nere i Söder.

  Tulipa: Färgen är riktigt vacker & din blogg är jättefin, kul att du var här!

  Nina: Ska abslolut prova din smoothie, lät som något jag aldrig provat! KUL! Gojibären måste du prova. Finns i hälsokostaffärer, men nu även i ICA´s egna sortiment till ett bra pris. Jag har ätit dem i ca:3 år nu & de har varit jättedyra & svåra att få tag på innan.
  Här kommer lite info:

  "Gojibär - världens näringsrikaste bär!

  Det växer i en region i Kina vilken är känd för sin stora population över 97 år! Lokalbefolkningen där anser att deras goda hälsa till stor del beror på gojibärens unika egenskaper.

  Det som gör gojibären så unika är bl.a innehållet av livsnödvändigt protein och många mineraler. Bären innehåller dessutom massor av antioxidanter (en antioxidant motverkar fria radikaler vilka bryter ned kroppens celler. Fria radikaler bildas bl.a genom stress, luftföroreningar, rökning och vissa mediciner).
  Goji bären har även extremt höga höga halter av vitamin C och E. Likaså innehåller det ämnen som bidrar till sänkning av kolesterolhalten, har en gynnsam inverkan på prostatan samt bidrar till att öka motståndskraften mot virus och bakterier."

  Kram på er allihopa!

  SvaraRadera
 6. De där bären måste jag bara få tag på! Tusen tack för tipset! Glömde att säga att jag har en dl lättmjölk i min smoothie oxå. Ps. Roligt att du tyckte om veckans bukett på min blogg. Ha en trevlig helg! Kram Nina

  SvaraRadera