fredag, februari 05, 2010

Jag har en jättegullig bloggläsare...
Hon heter Anneli, alias "Fikamonster".
Idag hittade jag denna fina kommentar här efter mitt nya inlägg om "Makeovern". Anneli, tack för fina & roliga ord...här kommer lite fina orkidéer till dig som jag just precis har fotograferat.

"Nu måste jag slå ett slag för kommentarer!!! Som bloggare själv vet jag att det är himla roligt att få en och annan kommentar ibland. Med tanke på hur många som besöker den här fantastiska bloggen så tycker jag det är alldeles för dåligt med kommentarer!!!!!!! Man behöver inte skriva en hel uppsats. Kom igen nu, något tänker man väl när man ser alla fantastiska bilder & skapelser! Förmedla det vettjá =)"

9 kommentarer:

 1. Tusen tack söta du för dom fina orkidéerna!!! Underbara!
  Och du gjorde precis som jag tänkt, lyfte fram inlägget lite mer än när det bara ligger som kommentar. Jag menar varje ord =). Visst du ser ju att du har många besökare och bara det är ett kvitto nog att man har läsare, men ibland är det roligt att höra någon annans åsikt. Jag brukar säga att om jag t.ex. bakar bröd och lägger på bloggen så vill jag inte att mina läsare skriver "vad duktig du är" utan en kommentar som "ser gott ut, här kommer ett annat tips på bröd...bla...bla..." är mycket bättre. Liksom att man ger & tar. Ja...you know ;-)
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Usch nu skäms jag!
  Sedan jag ramlade in här i höstas, genom Ninni, har jag, nästan, läst allt. Men inte har jag kommenterat så många gånger...
  Oftast så tänker jag "nä det skriver jag inte, vem vill höra/se de? eller så har någon annan redan sagt det jag ville å då känns det ju meningslöst.
  Därimot så har du varit en stor insperation. Såå många gånger har jag fiskat upp mobben när jag varit ute å gått i skogen för att jag tänkt på alla fina bilder du tar å önskat att jag haft "stora" kameran med mig.
  Även fotat mycket här inne såsom blommor, katten mm men... JAG FÅR JU INTE TILL DET, å så raderar jag.
  Ska bli bättre på att ge mig till känna. Lovar
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Kära fikamonster: Jag uppskattar din energi & att du ger mig feedback & glädje med fina ord. Du är värd varenda orkidé & jag ska lova att "awarden" ska komma in här oxå. Det blev bara fel när jag skulle göra den sist, förlorade allt & det var så sent. Är så glad över den, tack!!

  SvaraRadera
 4. Bittan, Bittan, Bittan...
  Tack för ett jättehärlig & känslofylld kommentar. Jag blir jätteglad när jag läser dina rader & visste ju att du fanns här lite då & då...men inte att du läst nästan allt. Min största lycka är när jag lyckas inspirera någon med mina bilder, texter & ibland tokiga tankar. Det värmer mer än du kan ana att höra att jag finns med dig i mina tankar när du är ute & går. JAG TÄNKER ALLTID I BILDER när jag är ute :) Å du...en kommentar är ALDRIG meningslös utan som Anneli säger, sååå rolig & en liten vetskap om att man berört.
  Ha en go helg! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Visst är det kul med kommentarer och väldans kul att veta vem det faktiskt är som kikar in! :)
  Jag är en som kikar in idag på din fin fina blogg!

  Supervackra foton på din blomma! :)

  Ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 6. nyfiken på hur du tänker jag ska på en 80-tals fest i morgo och är inte riktigt klar med min dress ännu. Tänkte på dig då jag är så svag när det gäller kreativitet!
  Kram
  och jag har varit med bloggen sen påsken 09 och jag kommer alltid tillbaka till din blogg!

  SvaraRadera
 7. vad jag menar är vad symboliserar 80-talet föd dig!

  SvaraRadera
 8. Nea i det gula huset: Ska bli jättekul att kika in hos dig oxå :) kul att du kikade in & gav dig till känna. Håller med, kommentarer är jättekul! Ha en mysig helg du oxå :)

  SvaraRadera
 9. Julia söta Julia: Det var ett tag sedan jag såg dig & jag har fortfarande inte släppt att du inte kom fram & sa hej till mig på "Öppet Hus", vill jättegärna säga hej & tack för alla gulliga ord. Kul med 80-talsfest :) Det var min "glansperiod" det & jag var ute jämt. För mig är 80-talet:
  *Spretlugg & permanentat hår.
  *Stora örklips i pastellfärger eller silverringar.
  *Lappade & håliga jeans med kilar i trekvartslängd, stora i storleken med smalt skärp som man drog åt.
  *Axelvaddar & stora kavajer med uppkavlade ärmar eller båthalsringning på tröjor.
  *Vita strumpor & bruna loafersskor eller jeans nedstoppade i säckiga stövlar.
  *Kornblå mascara, kajal & idomin eller Ultra på läpparna.
  *Armringar i mängder.
  Ja du...jag ler åt alla minnen som kommer med det jag skriver!! Hoppas du får en jätterolig kväll, kram

  SvaraRadera