fredag, februari 05, 2010





Vitt & Grönt - Fräscht & Lugnande...
När jag "spånade fram mitt behandlingsrum" så var min första tanke "hur vill jag själv känna när jag kommer till ett behandlingsrum?". Rent, fräscht, harmoniskt blandat med njutning & känsla. Vitt & grönt är behagligt lugnande färger tillsammans med dimmers på lamporna & några levande ljus. Det skulle skapas en liten "kontors-plats" & mer öppna ytor utan att ta plats. Det ska tillkomma diplom på personalens färdigheter & de kommer att sitta i svarta ramar under anatomi-tavlorna till vänster om dörren. Med detta hoppas jag att alla kunder/patienter ska kunna dra lite på smilbanden & känna harmoni när de kommer in. Tack Tony, Ann-Christin & Ninni för förtroendet :)

19 kommentarer:

  1. Supersnyggt har du gjort! Blev verkligen den där bra blandningen mellan fräscht och rogivande som det ska vara i ett sånt rum. Bra jobbat! Och det var nästn så jag fick ett litet tips till vår numera tomma hall...har haft lite svårt att komma på vad vi ska ha den till för den är verkligen helt tom och det är bara en genomgångshall efter den första hallen, vilket gör det ännu svårare att komma på ngt. Funderar på att göra ngt coolt på väggen bara, en fotovägg a la Åsa kanske ;-)

    SvaraRadera
  2. Åsa, vilken är den vägghängda hyllan? Antar det är Ikea. VIll bar kolla närmare samt måtten

    SvaraRadera
  3. Nu måste jag slå ett slag för kommentarer!!! Som bloggare själv vet jag att det är himla roligt att få en och annan kommentar ibland. Med tanke på hur många som besöker den här fantastiska bloggen så tycker jag det är alldeles för dåligt med kommentarer!!!!!!! Man behöver inte skriva en hel uppsats. Kom igen nu, något tänker man väl när man ser alla fantastiska bilder & skapelser! Förmedla det vettjá =)

    SvaraRadera
  4. Hej Åsa!

    Guuud va du är duktig! Vad bra det blev!
    Läser din blogg varje dag, tycker den är fantastisk.

    Kram Anette från ekonomisk

    SvaraRadera
  5. Åhhh Annelie!!
    Du är så supergo, för det första med inspirationen till din hall...redan där blev jag ju glad att någon nappade. Sen din härliga kommentar om att läsare inte kommenterar. JAG VILL VÄLDIGT GÄRNA HA KOMMENTARER, du & Niclas är ju jätteduktiga på det & jag vet att många inte göra det av lite lathet. Jag får dock lite mail oxå som tyvärr inte syns här, men har ändrat så att det numer ska vara busenkelt att kommentera så hoppas fler vill ta ton. Alla kan önska bilder & tips precis som du gjort...skickar stooora chokladmuffinsar med fredagsmyskramar till dig som en av mina absoluta favoritföljare på denna blogg!

    SvaraRadera
  6. Niclas: Det vägghängda skåpet heter Aspvik, är 140 cm långt, 35 cm djupt & 40 cm högt. 2 skjutdörrar & två fack innuti. Det är superjuste till ett grymt bra pris av 995kr.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Anette!!
    Heeeej va kul att du läser bloggen & gav dig till känna. Min gamla roliga klasskompis :) Var bor du nu? Kram åsa

    SvaraRadera
  8. Åsa, du är verkligen en inspiration. Så duktig! Kul att du gör något du brinner för. STOR KRAM Anna-Lena

    SvaraRadera
  9. Hej igen!

    Jag har inte flyttat så långt precis. Bor på Norra Hulta nu med världens bästa sambo och två barn, 4,5 år och 10 mån. Har du lust att fotografera de små framåt sommaren? Skulle vilja ha några ljuvliga utomhusbilder, du är ju såååå duktig på att fotografera.

    Kram Anette

    SvaraRadera
  10. Grazie! Pallra dig hit i morrn ang tyger så ska du få dig en god banankaka!

    SvaraRadera
  11. Anette: SJÄLVKLART fotograferar jag dina barn, sommarbilder ska det bli! Låter som ett fantastiskt härligt liv med världens bästa sambo! Skriv gärna till min mail så jag har dina uppgifter asa@kanslaodesign.se
    Stor kram

    SvaraRadera
  12. Det ska jag göra! Å så tycker jag att vi ska försöka få till en klassfest inom snar framtid. Det hade varit så kul!
    Anette

    SvaraRadera
  13. Anna-Lena: Tack lilla söta Anna-Lena!! Om det är "min" gamla Anna-Lena så är det lustigt, för jag har nämnt ditt namn idag av en anledning :)
    Hoppas allt är bra. Kram

    SvaraRadera
  14. Niclas: Imorgon blir det tygsnack & Melodifestivalyra!! Ska bli sååååå gott med banankaka :O Kram

    SvaraRadera
  15. Åsa , DU är bäst !
    På den korta tiden vi hade ihop har du satt många ideer i mitt huvud och har redan börjat lite smått. Vill göra allt NUUUU men det gaur inte ..
    Du är alltid välkommen hit utan att vara inredare utan att bara vara , glöm ej det ! Syns på måndag igen :-)
    Hoppas du somnar tidigt idag efter healingen ..
    Kram kram Zarre

    SvaraRadera
  16. Zarre: Är sååå glad över energin & glädjen i det vi skapat & pratat om på bara några timmar.
    Det är härligt att träffa & lära känna nya människor, du har ett stort hjärta & jag tackar för all god mat & fika. Ditt förtroende för mig & mina idéer...det kommer att bli superfint. Pappa är med på tåget :) Ses förhoppningsvis på måndag igen & nu ska jag sova gott...healingen tål att upprepas :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  17. nu ska jag också kommentera för du är värd att höra hur härlig, duktig,kreaör du är. De känns fantastiskt att stå och jobba i behandlingsrummet, alla som har kommit har kommenterat det hur go känsla det var att stiga in där.
    Bara så ni vet ska Åsa få luta sig tillbaka ikväll och bli servad med olika godsaker, jag har också bakat och planerat middag. Lie mellogala ikväll da ta fram boan.Ninni

    SvaraRadera
  18. Åhhh Ninni va go du är!!
    Det är sååå roligt att alla tycker om det, det var ju den känslan jag ville skapa. Tusen tack för fantastiskt god middag igår kväll & trevligt sällskap...Melodifestivalen fick stryka på foten :) Kram kram

    SvaraRadera