Yeihhj...my sister is here!! :) Om du läser detta igen Ann, TA MED DIG MATTIDNINGAR HEM när ni kommer!! Waitrose Food, Jamies, fina tidningar. Hittat dem här men dubbelt så dyra. Sen är det en engelsk kokbok som änsålänge inte finns på svenska, Ottolenghi The Cookbook. Om du kan kolla vad den kostar hos dig? Jag kan beställa på nätet men kolla gärna, kram
Även jag är en samlare av kokböcker. Man kan aldrig få för många. Tror att det hela började med Rosendals Trädgårdscafé för en herrans många år sedan. Många av dina favoriter tillhör även mina. Kul! Hälsningar från ett vårvarmt Grekland. //Alexandra
Heeej Alexandra! Om jag ändå kunde få sitta med dig i ett vårvarmt Grekland & äta kalamares, zatziki, saganaki & en ljuvlig tomat & fetasallad med solvarma oliver & rödlök i världsklass. Eller en souvlaki, biffteki, mousakka...åhhhh vad längesedan!! Hoppas allt är bra, kram från ett faktiskt vårvarmt Göteborg.
Åsa, du glömde grillad bläckfisk, vinkokta musslor, auberginesallad och squashplättar. Och det som förhöjer smakerna; ett glas iskall ouzo eller lite retzina. Helst skall ju allt avnjutas på en liten taverna vid havet....
man kan aldrig ha for manga kokbocker!!
SvaraRaderaYeihhj...my sister is here!! :)
SvaraRaderaOm du läser detta igen Ann, TA MED DIG MATTIDNINGAR HEM när ni kommer!! Waitrose Food, Jamies, fina tidningar. Hittat dem här men dubbelt så dyra. Sen är det en engelsk kokbok som änsålänge inte finns på svenska, Ottolenghi The Cookbook. Om du kan kolla vad den kostar hos dig? Jag kan beställa på nätet men kolla gärna, kram
Även jag är en samlare av kokböcker. Man kan aldrig få för många. Tror att det hela började med Rosendals Trädgårdscafé för en herrans många år sedan. Många av dina favoriter tillhör även mina. Kul!
SvaraRaderaHälsningar från ett vårvarmt Grekland. //Alexandra
Heeej Alexandra!
SvaraRaderaOm jag ändå kunde få sitta med dig i ett vårvarmt Grekland & äta kalamares, zatziki, saganaki & en ljuvlig tomat & fetasallad med solvarma oliver & rödlök i världsklass. Eller en souvlaki, biffteki, mousakka...åhhhh vad längesedan!! Hoppas allt är bra, kram från ett faktiskt vårvarmt Göteborg.
Åsa, du glömde grillad bläckfisk, vinkokta musslor, auberginesallad och squashplättar. Och det som förhöjer smakerna; ett glas iskall ouzo eller lite retzina. Helst skall ju allt avnjutas på en liten taverna vid havet....
SvaraRadera