tisdag, mars 02, 2010

Caro
Anna
&
Jag

En fantastiskt härlig dag
i berg, skog, snö & vatten.
*

7 kommentarer:

 1. Åhhh Åsa! Jag blir helt sjuk av alla hästbilder. Det var så längesedan och nu kliar det i hela kroppen! JAG VILL MÉ!!!

  SvaraRadera
 2. Ja du Nina, jag med...möter polishästarna nästan varje dag när jag är i Skatås & motionerar. Säger varje gång hur mkt jag saknar det, vi får ta oss en tur någon gång när jag är hemma. Kraaaam

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara minnen Åsa!!!
  STORA kramar Caro

  SvaraRadera
 4. Du ler igen.. det är inte alla dagar man är ute o rider o behöver skid-Googels ;-)
  KRAMKRAMKRAM igen Caro

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha...Caro min Caro, jag hade tänkt lägga ut den närbilden på dig & gogglarna...men så handlade ju inlägget om ridning ;)
  SKULLE GE VAD SOM HELST FÖR ATT FÅ GÖRA OM DET!! ELLER NU SKULLE JAG VILJA GÖRA DET I VÅR UPPE I PITE. KRAAAAM!!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder och fin text... Vilken tur jag hade som var med på ridturen med dig o Caro den morgonen. Annars hade jag ju inte haft lyckan att lära känna dig.. goa härliga Åsa. Tycker absolut att du/ni/vi ska rida uppe i Pite.. helst på sommaren. O förstås träffas flera gånger uppe i Kittel.. Eller varför inte hos mig i Umeå/Hössjö.. Mina närmaste vänner o grannar har flera Islands hästar..:-) Kramisar från Anna

  SvaraRadera
 7. Åhhh Anna va kul det vore med en helhelg hos dig & kanske samköra det med Micke i Pite. Jag vill ju både se ditt hus, träffa dig & familjen. Låter underbart med islänningar oxå, jag ska absolut ha detta i åtanke när planerna för sommaren känns närmre. När jag jobbade som resande så var Umeå faktiskt min favoritstad, bodde alltid på fina First & gick till någon inredningsbutik jag tyckte om.
  Kram kram till dig & tack för fina ord!

  SvaraRadera