måndag, april 12, 2010Godmorgon...
En banan & blåbärssmoothie med lättvaniljyoghurt & lite gojibär har åkt ner i magen tillsammans med en skiva Växjöbagarns grova kubb som är så god. Jag intog den ute på trappen i solsken, iklädd endast morgonrock & med Molly som ständigt är på jakt efter den söta lilla musen som bor i stenmuren vid grillen. Sitter & redigerar lite fler bilder & här har ni några från det lilla B&B som Stenhusets Antik oxå driver. En liten söt våning ovanför antik-butiken på gården.
Hade en underbart mysig söndag igår, det var loppis-premiären i Brunnshallarna tillsammans med Susse & Mia, fullt med folk & kanonfina fynd! Vi träffade Jennie med alla 3 barnen, vi bestämde oss för räkmacka & kaffe på Wienercafét. När vi satt där i solen fick vi sällskap av Ninni & Minja en liten stund & så ringde en glad Amanda & berättade att hon & Samson vunnit sin första lokala hopptävling & häst-tokiga gudmor blev stolt. Vidare med Mia på ett stylingprojekt i ett fantastiskt häftigt hus, ett hus ritat av den duktiga kvinnliga arkitekten som bor där med sin familj. Det ska bli fotografering för en inredningsbilaga på torsdag så vi var där i flera timmar & fixade. Sen blev det grillat på kvällen & kinderna lite lätt röda av vårsolen, härligt!

Ska nu in till stan på Red Cord-träning på Wellness Corner (blir en upplevelse jag sent lär glömma) & sen vidare för att titta på ett annat husprojekt jag är inblandad i. Vidare mot Karlskrona för ett kontorsprojekt & titta på färger & möbler. Hoppas solen ska skina hela dagen & att ni har en bra måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar