tisdag, april 27, 2010

SVAR MED EN GÅNG...
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte sitter & väntar på väldigt många svar just nu. Det roliga är att jag alldeles nyss då "springer på" denna lilla stilrena sak, Mystic 8 Ball på nätet.

"Mystic 8 Ball dyker ständigt upp i amerikanska tv-serier och är hysteriskt populär i USA, och vem kan klandra dem? En boll som innehåller svaren på alla livets frågor är ju ovärderlig och vem skulle inte vilja ha något ovärderligt?

Så här går det till: Ställ en fråga och skaka på bollen. Vänd den sedan och ett svar flyter upp och urskiljer sig från den mörka vätskan. Ärligt talat så låter det meningslöst, och ÄR också meningslöst. Inte desto mindre sitter du där med kompisarna och ställer fråga efter fråga och garvar hejdlöst åt svaren".

Tja det kanske är en sån man ska köpa, jag tyckte ju faktiskt den var en rätt okej inrednings-accessoar & skulle passa in här hemma. Den finns att köpa på coolstuff.se & kostar 89kr, där finns även små inskickade videos så man får se hur den fungerar. Roligt efter några glas vin kan jag tänka mig!

4 kommentarer:

 1. Hi , hi en sådan skulle man kanske ha! Fast om jag fick välja mellan denna magiska boll och dom grymt snygga kuddarna från Linum....Dot,dot, dot! Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Jag är helt ny i bloggvärlden och hittade precis hem till dig - vilken härlig blogg du har!

  SvaraRadera
 3. Nina: Kuddarna är makalöst snygga!! VILL HA VILL HA VILL HAAAA!!

  SvaraRadera
 4. Signerat 71: Kul att du hittade hit & tyckte om det du såg :) Du är välkommen tillbaka, jag har nu läst början på ditt bloggliv & sett mkt fint. Mvh Åsa

  SvaraRadera