onsdag, maj 26, 2010

Imorgon är det visning...
Här hemma i byn finns det faktiskt några riktigt fina villor som man drömt om sen man var liten. Imorgon är det visning på en utav dem, gamla fina prästgården där man sprungit som liten när goda vänner bodde där. Det är inte utan att det surrar i hjärnan när man tänker sig in i att möblera & göra det i sin egen stil där. Ska gå på visningen & drömma lite tillsammans med en viss liten fröken som "REDAN FLYTTAT IN". Sen hoppas jag att mormor vann på Lotto ikväll & att jag skrapar fram en skaplig summa på mina två Triss som ligger där uppe & väntar.

5 kommentarer:

 1. Heeeeeeej..... KLART att vi ska dit ihop =)=) När va de idag???? Denna veckan får jag hem Tolix "kopian" pallar =)=) till butiken!!!!!

  När ska vi mötas, vid the dreamhouse ???

  Kram j

  SvaraRadera
 2. MAKALÖST trapphus! Blir tårögd här...vilken magi,och helt underbart skick...vågar inte ens gissa på pris. ikväll skickar jag tvillingtur och hoppas ni vinner!

  SvaraRadera
 3. Waow, vilket hus! Förmodar att det behövs storvinst ikväll för att kunna buda på den här lilla stugan:) Jag håller tummarna för dig.
  kram J

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha, va söta ni är!
  Jag var bara där för att drömma lite, säga hej till mäklaren som är en kompis till mig & så för att hejda Josse från att lägga bud ;)
  Det är ett underbart hus & hade man obegränsat med dineros så skulle jag absolut kunnat tänka mig denna "lilla stuga". Det är ljuvligt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ojsan, suck så vackert! Förstår att du suktar!

  Ha en skön fredag!

  Kram Linda

  SvaraRadera