onsdag, juli 07, 2010





På en kobbe ute vid Möja...
Står en liten nybyggd friggebod, det finns stora fönster & ett runt fönster ut mot havet. Jag ska komma med lite tips & interiörförslag. PB Homes vita runda spegel tycker jag skulle vara fin som en liten detalj för att flirta lite med det runda fönstret. Ralph Lauren-randiga tapeter i lite grått för att lyfta upp de vita fönsterfodren & det gråpigmenterade vaxade trägolvet. Sen kanske lite ljusblå, turkosa eller röda detaljer till detta. Blandat med lite korgar, fårskinn, Lexingtonlakan, gamla & nya tavelramar med minnen från ön som vi skapat innan om åren. Vackra ljuslyktor i mängder & lite Rice-porslin blandat med Greengate...känner ni känslan?

4 kommentarer:

  1. Tack underbara Åsa för alla dina ideer och tips!
    Kan skvallra om att Camilla oljade golvet första ggr igår.. o dag blir det sista stryckningen. Så håller tummarna på att det blir klart till vi åker ut på torsdag.
    Kramkramkramkram Caro

    SvaraRadera
  2. Om jag gör! Älskart! Spegeln = kärlek vid första ögonkastet. Jag kommer att köpa den till vår hall i Bökevik. Har letat länge länge. Tusen tack för tipset om pb home.
    Ha det bra!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  3. Caro: Du måste titta på tapeten live, den ser faktiskt ganska annorlunda ut. Härligt att Camilla grejat första strykningen :)Skulle mer än gärna åka med på torsdag...kramkramkram!!

    SvaraRadera
  4. Petra: Jag har oxå varit kär i den där spegeln i flera år & den kostar inte en förmögenhet...1495kr. Finns på Grandma´s här i Göteborg. Kul att kunna fixa tips till flera! Kram

    SvaraRadera