onsdag, maj 18, 2011







Canton House 
ljuvligheter...
Starter:
炸 云 吞 – tza wantan 
Friterade wantanknyten 
(fiskröra och vårlök) med sötsur sås.
Varmrätter:
 蒜 茸 姜 辣 雞 – geung la gai 
 Ingefärskyckling med finhackad 
vitlök och pikant sås. 
    *
北 京 鴨 – ba geng ngap 
Pekinganka med tunnbröd, 
gurka, vårlök och specialsås.
Dessert:
炸 香 蕉 雪 糕 – tseu beng 
Klassisk friterad banan 
med gammaldags vaniljglass.
*
Kaffe & after eight
*
Denna supergoda Pekinganka 
& ljuvliga ingefärskyckling.
Vi åt & åt, pratade & åt.
Åt ännu mer & pratade ännu mer.
Skrattade & fällde lite tårar,
åt igen & var nära att beställa mer.
Det är så gott så gott,
både med maten & att ha bästa vänner
att dela allt med.
Tack för ikväll Malin, 
ska drömma om Nisse!
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar