Canton House
ljuvligheter...
Starter:
炸 云 吞 – tza wantan
Friterade wantanknyten
(fiskröra och vårlök) med sötsur sås.
Varmrätter:
蒜 茸 姜 辣 雞 – geung la gai
Ingefärskyckling med finhackad
vitlök och pikant sås.
*
北 京 鴨 – ba geng ngap
Pekinganka med tunnbröd,
gurka, vårlök och specialsås.
Dessert:
炸 香 蕉 雪 糕 – tseu beng
Klassisk friterad banan
med gammaldags vaniljglass.
*
Kaffe & after eight
*
Denna supergoda Pekinganka
& ljuvliga ingefärskyckling.
Vi åt & åt, pratade & åt.
Åt ännu mer & pratade ännu mer.
Skrattade & fällde lite tårar,
åt igen & var nära att beställa mer.
Det är så gott så gott,
både med maten & att ha bästa vänner
att dela allt med.
Tack för ikväll Malin,
ska drömma om Nisse!
*
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar