tisdag, september 13, 2011







Ibland får man bara bita i det sura äpplet...
En dag i somras när det blev lite mycket med dubbla jobb & lite för lite tid över, bestämde mitt säkerhetsprogram för datorn dessutom att inget skulle fungera som vanligt. Hot & intrång som inte skulle göra mig eller mina fotokunder så nöjda, det är ju inte så att man tar bröllopsbilder mer än just på bröllopsdagen. Då jag har en iPhone så bestämde jag mig för att klara det mesta dagliga på nätet med den. Tänkte först att jag även kunde uppdatera bloggen via den, men då hade det blivit utan mina bilder & det är ju inte jag. När jag dessutom skulle gå in & förklara för Er här så var det fel på mitt bloggkonto & det har tagit tid att komma till rätta med allt. 
Nu är hösten här, jag ska flytta hem till Göteborg på Torsdag & lämna Blekinge för nya utmaningar hemma i stan. Bloggen har varit ett viktigt redskap för mig & jag vill inget hellre än att fortsätta. Det mesta ska vara ordnat även om den nya versionen är lite knepig att förstå men det löser sig väl med tiden. Jag hoppas att mina gamla följare hittar tillbaka & kanske några nya. Jag har tänkt fortsätta i samma stil, det kommer alltså att handla om saker med känsla & livskvalité. Inredning, mat, fotograferingar & livet...allt i en salig mix tillsammans med mina bilder.
Välkomna tillbaka, nu är jag här igen...

6 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka, du har varit saknad! :D
  /Mathilda

  SvaraRadera
 2. Underbart! Äntligen. Fantastiska bilder som vanligt!

  SvaraRadera
 3. Åhhh va härligt med lite kommentarer av kära vänner! Jag hoppas verkligen att jag ska kunna få Er att njuta & drömma Er bort i höstrusket.
  Stora kramar till Er båda!

  SvaraRadera
 4. ÄNTLIGEN,,,....du har varit saknad,älskar att läsa din blogg,.kram Lena E

  SvaraRadera
 5. Tack söta Mindecor & Lena E!!
  Det är en jättehärlig känsla att bloggen varit saknad, nu gäller det att få tillbaka alla läsare & kanske några nya för att inspireras.
  Kram!

  SvaraRadera