måndag, december 19, 2011





Bountybollar & fika...
Malins goda lussekatter & en mycket god glögg,
Kiviks äppelglögg med smak av kanel & vanilj.
Bountybollar som sedan fick ett mörkt chokladöverdrag.
Recept:
50 g smör
½ dl sirap
½ dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 krm salt
200 g kokosflingor
Garnering:
200 g mörk choklad
Lite kokosflingor
*

2 kommentarer:

  1. Gjorde faktiskt också Bountybollar i år, jag älskar kokos så det blir nog en hit tänkte jag. Samma kväll går dottern och blir sjuk i den där lite jobbigare må-illa-sjukan...så dom där Bountybollarna kändes helt plötsligt inte så fräscha längre...lite larvigt kanske men nu har jag nog svårt att äta upp dom. (Fick själv en släng av sjukan också även om den var lindrigare).
    Blir absolut nya till nästa år dock!

    SvaraRadera
  2. Aj aj ja...sånt där är galet, jag förstår precis!! Jag blev galet magsjuk av en räkmacka på IKEA för en herrans massa år sedan...det tog nog 5 år innan jag vågade mig på det igen...& laxsushi kan jag fortfarande inte njuta av!
    Kram

    SvaraRadera