måndag, december 19, 2011


Säsongsavlsutning i Lördags...
Vi var på middag & spelkväll hos Eva,
tittade på Så mycket bättre &
efteråt diskuterade vi vilken blandning av artister
vi skulle vilja se i 2012 års uppsättning.
Det fanns fler önskelistor på Facebook när jag kom hem.
Efter lite tankar så ser listan ut såhär:
Joey Tempest
Björn Skifs
Agneta Fältskog
Magnus Uggla
Robyn
Ulf Lundell
Lisa Nilsson
*

3 kommentarer:

 1. Kikade förbi igen här och jag anar verkligen en plötsligt om än lite större livsglädje. Det är som att hela bloggen sken upp som en sol ;-) ;-)

  Sen var det de där med kommentarer...hur kan folk kommentera så lite???? Så, därför bestämde jag mig nu för att skriva ner det jag tänker när jag läser ditt inlägg;

  Jag håller med om ett par namn där, speciellt nr 1 (icke att förglömma att han är uppväxt i mina gamla kvarter :-)) och nr 5 :-)

  SvaraRadera
 2. Du är helt underbar!!
  Jag blir så glad att du skriver & att du är tillbaka om än en liten runda här. Du har så rätt så rätt, det har hängt lite ont över mig & gör väl lite fortfarande men betyyydligt mycket lättare.
  Hoppas allt är bra med Er & att du får en härlig jul!! Stor kram & tack

  SvaraRadera
 3. Glad att mina rader värmer lite! Det är precis meningen :-).
  Vi är pigga & krya nu och håller som bäst på att förbereda julen. Har ikväll rullat köttbullar, bakat pepparkakor omgång 2, slagit in julklappar, druckit glögg, lyssnat på julmusik. I morrn blir det till att ta hand om julskinkan. Har nästan lite överskottsenergi tack vare att vår lilla family på eget initiativ ska fira ensamma i vår stuga i år. Bara ta dagen som den kommer och N.J.U.T.A. Kanske t.o.m. i myskläder & tofflor...vem vet ;-)
  Önskar dig en riktigt God Jul!!!! Kram Fikamonster

  SvaraRadera