fredag, mars 01, 2013
Mars är här och jag oxå...
Även om en kollapsad dator gjort livet lite surare så var det desto roligare att komma hit idag och hitta roliga kommentarer och en jättefin Award. Tack söta Loving&Living som gjorde min sköna Fredag ute på altanen till en ännu soligare dag med knallblå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå. Jag hade inte en aning om att denna fina blogg (& bloggerska) fanns, men jag vet preciiis var jag kommer att tillbringa mycket tid ikväll och fram över. Vi har väldigt lika smak, du skriver med hjärta och känsla, tar väldigt fina bilder och har superskön stil. Du har absolut en ny följare och jag önskar dig en jättesolig helg.
Här kommer mina svar på dina Awardfrågor, stor kram och tack!

Vilken är din favoritmånad på året?
Jag älskar värmen och hade spontant sagt en sommarmånad, men...Maj är månaden när knoppar brister, då allt går från grått till grönt, då värmen börjar bli behaglig, då det är ljust länge och lyckokänslan över att det bara har börjat infinner sig.

Vilken rätt är din favorit?
Galen fråga till en gourmet som älskar att kreera i köket, prova, smaka, fota och äta det mesta. Men jag älskar grillat i alla former och pasta med gott vin till är fantastiskt!

Vad lyssnar du på helst?
Jag älskar musik och skulle inte kunna leva utan det, men att höra havets vågor & näktergalen är det som får mitt hjärta att bli stort!

Hur ser din drömträdgård ut?
Jag älskar även trädgårdar, blommor, grönt och allt vad det innebär så min drömträdgård innerhåller: stora ytor, små gröna rum, mängder av blommor, buskar och fruktträd. Det finns stora grönsaksodlingar, platser med vatten, hängmattor, fina gamla trädgårdsmöbler och ett stort vitt orangeri.

Vart skulle du vilja resa nästa gång?
Tillbaka i tiden och möta de som stått mig nära och som gått bort alldeles för tidigt.

Vem skulle du vilja ha som middagssällskap för en kväll?
Jag skulle kunna säga hur många som helst som inspirerat mig och som skulle vara intressanta för en middag...kan inte välja!!

Vilket är ditt bästa recept på ett lyckat grillparty?
Härliga vänner i blandad kompott, varmt väder och hög mysfaktor. Mängder av god mat, vin, drinkar, musik och överdrivet många ljus.

Vilket är favoritplagget?
Just nu en tunt stickad ljusgrå Hunky Dory-tröja med svarta vingar på ryggen.

Vad skulle du vilja bli när du blir stor, eller har du nått drömmen?
Jag är en drömmare, kreatör och idéspruta...så mina drömmar och önskningar förändras lätt. Jag försöker därför ta en dag i taget och leva i nuet - Lite av drömmen varje dag.

Nu ska jag njuta det sista av solen på verandan, sen är det dags för helg!

2 kommentarer:

 1. först tänkte jag.. men hur kan hon inte veta att jag läser hennes blogg.
  Men jag förstod ju sen.. jag säger ju typ aldrig något i kommentarsfältet.
  Och nu ångrar jag det. Hur kan jag inte ha talat om för dig att jag älskar dina ord och dina bilder?!!`
  Så skönt nu att du vet.
  Och så roligt att veta lite mer om dig!
  Det såg ut som du hade en underbar stund där i solen.

  Ta hand om dig och ha en fortsatt bra helg.
  Tack för alla fiina kommentarer hos mig!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jamen visst är det så, när man inte kommenterar så "märks" man inte på samma sätt :) Ibland känner man att man bara hinner bläddra igenom alla favoriter och utelämnar att skriva nåt litet. Jag har tänkt att jag ska bli bättre på att skriva det jag tänker...för ofta tycker man ju om det man ser och den glädje det ger när någon lämnar en kommentar är ju inspirerande.
  Idag har jag fått tillbaka min dator på riktigt så nu ska jag sitta & plöja igenom lite hos dig.
  Kram!!

  SvaraRadera