söndag, mars 10, 2013


Spanar runt bland vårkollektioner och i tidningar...
Bloomingville, House Doctor, Bolia, Tine K och Sköna Hem. Gervasoni Ghost-soffor, fluffiga sängar, underbara batik-kuddar, vackra fönster och härliga färger. Vill vinna mer än 80 kr på Lotto!! Det finns så mycket vackert och inspirerande för våren 2013. När det stormar ute och kylan är isande kall är det mysigare att vara inne och fixa. Har planterat om lite fler blommor, strukit lite våriga kuddfodral och kollat Vinterstudion. Söndagsmiddag i Slättanäs väntar, mammas köttfärslimpa med allt där till.

4 kommentarer:

 1. Det vill till med ett litet bankrån om jag ska kunna finansiera allt jag vill ha till våren både till hem & garderob. Inspirerande bilder som ökar mitt ha-begär!!! Hoppas du får ett gott slut på denna veckan, köttfärslimpa är ju inte fy skam.....krams m

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha...tack för Söndagskvällens skratt och härliga kommentar om "bankrån"....jag skulle kunna tänka mig att "hänga på" som din kumpan (för jag behöver oxå en hel del känner jag). Hoppas du haft en fin helg, köttfärslimpan var kanon och toppades med Schwarzwaldtårta....suck!!
  Imårr´n är det Måndag igen, kram kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till 80 kr!!;) Räcker till en Tine K- mugg ju...;)

  Ja listan är lång även här, så lång att den alltid hinner bli inaktuell innan jag har råd att beta av den.

  Kram:)

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha...jag hittade just Flux Stokeontrent-muggar som jag mer än gärna vill ha!!
  Kram kram

  SvaraRadera