måndag, juni 17, 2013






Nu är Vi igång med Orangeriet...
Köket är fyllt av goda bakverk, goda ciabattas, sallader och Italienska favoritläsken. Det puttrar i kaffekokaren allt som oftast och vinrankorna släpper ifrån sig små söta gröna blommor på våra vita bord och gör det lite extra vackert varje dag. Helgens premiär blev jättebra och rolig, vi fick lagom med gäster och vädret spelade oss några spratt men solen sken självklart och vi räddade inte bara en fågel utan tre.
Jag stod i köket till klockan halv tre på natten i Fredags och gjorde den goda basilika och citron-fraichen, bakade kola&ingefärs-snittar, rabarberkakor och creamcheese-röror samtidigt som goda vänner kom över spontant. Då jag skulle stå i köket så fick även de göra det, tack Sigge & Helen för all hjälp med att skära rabarer, klippa gräslök, diska och smaka av. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar