torsdag, mars 12, 2009

Hemkommen från tjejmiddag hos Thea på Linné.
Blir en utmaning när man detoxar tänkte jag...men attans va´bra jag börjar bli på det här. Det var rena barnleken och det gläder mig...ett bra bevis på att: The Sugar is out of my body! Inte en enda längtan eller nå´t snålvatten som rann...inte det minsta faktist.
INTE FÖRRÄN JAG KOMMER HEM & LÄSER NICLAS HÄRLIGA UTLÄGGNING OM FOXKOLA...DENNA UNDERBARA CITRONKOLA!!
Det var verkligen supermysigt att alla tjejerna i gamla gänget kunde ses ikväll, vi minns inte ens när vi just ALLA träffades ihop sist. Inte lätt när det numer finns lite familjer, knoddar, knodd på väg & sambos som är på jobbresor osv.
Känns verkligen som om våren är på gång...och att med den så börjar man hitta ut ur vinteridet & sofforna. Fixa middagar, se fram emot första fikan utomhus (vissa av oss har ju iofs redan ätit första frukosten ute, inget för er Stockholmare ;) och bara detta att få känna att ljuset är tillbaka.
Pratade med min goa Corra i Paris idag...de har haft en riktigt kall vinter i år, värsta på alla hennes år där. Men nu har de runt 12-15 grader & hon tar dagliga löparrundor i Bologne-skogen som ligger runt knuten...vår vår vår!!

2 kommentarer:

  1. Min första och enda blogg, men vilken blogg! Fantastiska bilder, vem förväntade sig annat, och fantastiskt text, heja Asa - this is your thing!

    SvaraRadera