onsdag, mars 18, 2009

Suttit på balkongen i solen på Kungshöjd hos Linda idag. Käkat goda "Linda/Emma-salladen" & blurrat företag (typ JAG HAR ÖST UR FRÅGOR T LINDA). Druckit KAFFE MED MJÖLK...attsingen va gott i solen. Jag som kanske tänkte att jag skulle fortsätta leva "renlevnadsliv" ett tag till utan "gifter" som kaffe.
Det fanns en gång en person i min närhet som hade sagt: "-Men hjärtat, den var du värd"...ja det var jag efter 3 veckors duktigheter.
Jag var dessutom värd 2 frystorkade jordgubbar med yoghurtöverdrag :)
Hade aldrig provat dem innan, men det är det som är så roligt. Att vänner runt omkring tycker om olika saker & vågar prova...sen får man tips om goda saker man själv aldrig ens tänkt på att smaka :) Dessa syrliga "yoghurtgubbar" ligger i lösvikten på naturgodisavdelningen och är väl värda att smakas.

Hade sen ett fantastiskt härligt möte till i solen.
Träffade min gamla goa kollega Katarina. Vi satte oss på Kringlan i Haga och inser att vi inte har setts på 1,5 år. Det efter att ha levt & andats adidas ihop i många slitiga, roliga timmar & år.
Båda har efter omvälvande upplevelser, livshändelser & insikter kommit till "livet efter adidas", faktiskt. Jag hade svårt att se ett liv utan "Familjen tre ränder" när jag var mitt uppe i det livet, men så var det ju en mening med allt som hände.
Det fanns så mkt att prata om, när hon berättade SIN "resa" så fanns bara en känsla av att "tiden kommer inte att räcka till, jag vill höra MER".
Rita Rogers, drömmar, meningar & mål. Plan A & plan B, känslor, upplevelser & att flyga...shit va mkt mer som föll på plats (tack Kitty!).
Bilden här ovan tog jag en tidig vårdag för några år sedan, när jag låg själv ute på klipporna & tyckte livet var grymt orättvist. Det var en underbart vacker bild, men det vackra gjorde just då bara ofantligt ont då hela jag var olycklig. Nu tänker jag på drömmen som jag inte drömt på länge men ska skriva ner på en lapp & lägga bredvid mig ikväll. Jag vill ju flyga där uppe bland molnen igen...:)
Ska följa ditt råd vännen!
Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar